Valakinek a macska a legjobb barátja

Sokan a kutyákat tartják az ember legjobb barátjának, ami bizonyos szempontból igaz is, azonban egyes embereknél a macskák töltik be ezt a szerepet. Ugyanis a cicák is nagyon jó társaságok tudnak lenni, és rengeteg szeretetet adnak a gazdájuknak. Ezért ez a jelző szerintem rájuk is igaz lehet. Ugyan némely tulajdonságuk különbözik a kutyának és a macskának, viszont mind a kettőnek megvan a maga a szépsége.

Amikor azon gondolkoztam, hogy a karácsonyi családi fotózás alkalmával a cicám is jelen lehet-e, akkor gondolkoztam el ezen igazán. Hiszen, ha már családtagként gondolok rá, akkor nekem ő a legjobb barátom.

karácsonyi családi fotózás

A karácsonyi családi fotózáson végül nem vett részt egy háziállat sem. Viszont a mai napig nagyon nagy szeretettel fordulok a cicámhoz és úgy érzem, hogy ő is hozzám.

A karácsonyi családi fotózáshoz nem volt egyszerű megtalálnunk a legjobb fotóst, viszont szerintem végül sikerült kiválasztanunk az egyik legjobbat. Ő nem más, mint Szoboszlai Kriszti. Neki köszönhetően olyan karácsonyi képek készülhettek a családról, amiről korábban álmodni sem mertünk.

Nagyon szép képeket készít, és ami még szintén jó, hogy van egy egyedi stílusa. Ennek köszönhetően, olyan gyönyörű képek készülhettek rólunk, amiket évekkel később is nagyon szívesen meg fogunk nézni. És nem csak a kép lesz gyönyörű, de nagyszerű emlékeket fog felidézni. Hiszen Szoboszlai Krisztinél a fotózás is élmény. Nagyon jó hangulatban telt az egész családi fotózás, és a gyerekekkel is nagyon könnyen szót értett, azért nem csak jó hangulatú volt, de nagyon gördülékenyen működött.

A honlapján található visszajelzésekből is az látszik, hogy az ügyfelei nagyon elégedettek a munkáival. Itt is olvasható, hogy nagyon összeszedett, nagyszerű hangulatot varázsol, a gyerekekkel jól kijön és mindenkiből próbálja a legtöbbet kihozni, hogy valóban a legjobb képek készülhessenek az adott emberről. Amennyiben te is erre vágysz és szívesen részt vennél egy fotózáson, de még nem tudod kihez menj, akkor Szoboszlai Krisztit csak ajánlani tudom neked.

Mi nagyon elégedettek voltunk a munkájával, és ha szükségünk lesz még egy fotózásra, akkor nagy valószínűséggel őt fogjuk választani. Több fajta fotózás közül is lehet választani, ezért, ha a kismama vagy jegyes fotózásra, esetleg esküvői fotózásra lenne szükséged, akkor is bátran keresheted őt, hiszen ezekben a témákban is nagyon jártas. Viszont ezeken kívül van még családi, gyermek, portré, glamour illetve élmény fotózás is. Mint látható nagyon sokfajta fotózási fajta közül lehet választani. Ezért bármilyen igényed is legyen, nagyon rossz minőséggel Kriszti meg fogja tudni valósítani.

Az időpont egyeztetés során vagy pedig utána van lehetőség egyeztetni az elképzeléseket, amikor megbeszélitek, hogy milyen fajta fotózást szeretnél, milyen haj illik hozzá illetve smink, milyen ruhákat hozz magaddal stb. Amennyiben nem rendelkezel megfelelő kiegészítőkkel akkor sincs semmi baj, hiszen a helyszínen azt a tud biztosítani számodra.

A hajadat illetve a sminket megcsinálhatod saját magadnak is, azonban ezeknél a fotózásnál ajánlott profi fodrászokat és sminkeseket fogadni. Ha még nem ismersz egy profi sminkest sem, akkor bátran kérheted Kriszti tanácsát, mert ő fog tudni ajánlani neked egy nagyon jó sminkest.

Amennyiben ajándékba szeretnél adni fotózást, akkor erre is van lehetőség az ajándékutalványnak köszönhetően. Ajándékozz felejthetetlen élményt a szeretteid, barátaidnak és ismerőseidnek, hogy ha ránézned a itt készült képekre, Te is mindig eszükbe juss.