A macskák örök házi kedvencek

Anyukám kertes házba költözött, az első és legfontosabb dolog az volt, hogy végre kerttel rendelkező asszony lett, hogy beszerzett egy macskát. Eddig nem akart a panelban tartani egy állatot sem, de most mindennél fontosabb volt egy kis szőrgombóc beszerzése. Meg is értem, hogy miért vágyott rá, hiszen isteni cuki kis 2,5 hónapos vörös cicát szerzett magának.

A második lépése azt volt, hogy napelem rendszert szeretne beszereltetni és ehhez a projekthez keres kivitelezőt, szállítót, felszerelőt ha lehetséges mindet egy cég képében. A napelem eladó kategóriában sok cég felugrott, de a legjobbat sikerült kiválasztania. A napelem eladó soron, egy olyan szuper cég jött vele szemben, ami mindenfajta, itt bele lehet érteni a teljesítményű napelemet forgalmaz, akár 3, 4, 5-6 kW- os teljesítményűről legyen is szó. Meg is kereste őket, hogy a napelem eladó kategóriában milyen árajánlatot tudnak adni.

Különböző információkat megosztott ezzel a remek céggel és a vége az lett, hogy tőlük rendelte meg a napelem leszállítását, és felszerelését, hiszen minden egy helyen van és még jó árban is, ennél több nem is kell anyukám boldogságához. Remek cég, akik záros határidőn belül meg is érkeztek és felszerelték a napelemet, amely azóta is remekül működik, anyukám csak ajánlani tudja a céget, minden szomszédnak és a családtagjainknak is.

napelem eladó