Az új kedvenc új kedvence

Nagyjából egy éve már annak, hogy elhoztam az új macskámat onnan, ahol született. Egy ismerősöm pincéjében a macskája 5 pici aranyos cicát kölykezett, és egész nyáron ők örültek nekik, viszont tavaszra már megnőttek annyira, hogy ideje volt elajándékozni párat. Amikor már egyre nagyobbak a cicák, akkor sok fejtörést okoznak a gazdáknak, mindenhova bemásznak, mindent meg akarnak ismerni, és mindent tönkre is tesznek, ami az útjukba kerül. Eléggé gátlástalanok tudnak lenni, de persze ez természetes, így ismerik meg a világot.

Van egy pont, amikor a természetes elválási folyamat időszerű nekik, és egy új családhoz kerülhetnek, akiknek több lehetőségük van egy macskára figyelni, mint az eredeti gazdiknak. A cicák számára is nagyon fontos, hogy az elején úgy vigyék el őket a korábbi otthonukból, hogy valami rongyot, amin a számára ismerős szagok még ott vannak a cicával együtt elhoznak. Ez nagyon sokat tud jelenteni neki, sok megszeppenést lehet megspórolni ezzel és előbb meg is barátkoznak az új otthonukkal.

Aztán, amikor már elkezdett egy picit megenyhülni már a kedve – sejthetően a sok finomságtól, amivel megpróbálja az ember előcsalni a szekrény alól – elkezdi felfedezni az új otthonát. Kis köröket ír le a szobában, majd a házban. Esetleg elkezd újra játszani is. Ha bátrabb, akkor már esetleg ilyenkor is meg lehet fogni, de sok macska igyekszik elkerülni ezt a részt addig, amíg csak lehet, hiszen nem bíznak az új gazdájukban. Aztán telnek múlnak a hetek és a bátortalan cica belakja a házat. Lassan már nem neki kell félnie, hanem minden bútornak, aminek a közelébe kerül. Ilyenkor jön fel az a kérdés, hogy hogyan is lehetne hatékonyan lefoglalni a rosszcsont kismacskát.

Na hát nálam ez egy év elteltével került elő, és a megoldás is hamar meglett hozzá: egy igazi macskamászókát fogok építeni neki! Ez a biztos, ha már szeret mindenre felmászni és mindent összekarmolni, akkor hasznos lehet egy olyan bútordarab, ami konkrétan arra van kitalálva, hogy a macska tönkretegye. Haragudni ugyan nem szoktam rá, de ha ezt tönkre is teszi, biztosan nem fog zavarni.

Az építéshez először is fel kellett kicsit tankolnom az otthoni eszköz és alkatrész táramat. A legfontosabb dolgok, amiket vennem kellett, azok a fúrószárak voltak. Ehhez a jelentősebb beruházáshoz egy olyan oldalra volt szükségem, ahol mindent be tudtam szerezni egyszerre és még sokat sem kellett fizetnem: a Csavar Holding weboldalán kezdtem meg a keresgélést. Márpedig itt aztán lehet keresgélni bőven, a választék olyan hihetetlen széles, hogy egy egyszerűbb oldallátogatást nem is lehet lebonyolítani úgy, hogy ne merüljünk el a sok termék kavalkádjában.

Ugyanakkor, ami a leginkább feltűnik ilyenkor az az, hogy ennek a sok terméknek és termékkategóriás aloldalnak az ellenére sem nehéz, vagy időigényes az oldalon való navigálás. A keresgélés kifejezetten sokszínű lehet, de lassú soha. Mindez annak köszönhető, hogy maga az oldal remekül van megtervezve és összerakva: minden fontos részhez könnyedén el lehet jutni a megfelelő funkciók segítségével. A termékeket lehet szűrni is, de akár egyből a kívánt darabokhoz lehet kattintani. A legegyszerűbb navigálást a bal oldalról lenyíló oszlopmenü teszi lehetővé számunkra, ezt akármelyik oldalról azonnal el lehet érni és a használata eléggé magától értetődő. Amikor egy termékoldalon vagyunk és szeretnénk kiegészítő termékeket, esetleg kompatibilis alkatrészeket nézegetni, ezzel a funkcióval nagyon egyszerűen meg tudjuk tenni. Az egész keresgélési folyamat során azt érezhetjük, hogy nem is mi keresünk, hanem az oldal ajánlatai között válogatunk. A termékeket a termékkategóriákon keresztül lehet megtalálni, ilyenkor egy egész oldalon hasonló termékek közül tudunk választani, csak fúrószárakból nagyon sokat tudnak ajánlani.

Amikor megtaláltunk pár nekünk tetsző darabot, a végső döntés meghozásában tud segíteni nekünk maga a termékoldal. Itt pontosabban is meg tudjuk ismerni ezeket az eszközöket és meg tudunk győződni több fontos szempontról is: egyrészt a termékek minőségéről és alapanyagáról, hiszen senki nem szeretne pénzt kiadni silány termékekért, illetve természetesen a technikai paraméterekről, amik nélkül macerás lenne bármit is vásárolni, hiszen fontos, hogy minden méret egyezzen a tervezett felülettel és a többi szerszámmal.

Amikor szeretnénk vásárolni, de egy termékből többre van szükségünk, mint egy – esetleg pár száz csavar -, a termékoldali rendelés funkció segítségével könnyen meg tudunk adni egy olyan mennyiséget, amit már elfogadhatónak tartunk. Az árak pedig igen meglepően alacsonyak. Ez egy általános tendencia a Csavar Holding termékei között, mindennek megvan a maga, alacsony ára. Vannak egy kicsit drágább, de nagyobb értékű termékek is, ezekről többet is megtudhatunk akkor, ha nem csak a termékoldalon olvasható infókra támaszkodunk, de bátorkodunk felkeresni az ügyfélszolgálatot is a megadott elérhetőségeken. Ez az ügyfélszolgálat tud minket a legjobban meggyőzni arról, hogy a cég komoly, profi munkatársakkal működik és a szakmai tanácsok egyébként is hasznosak tudnak lenni.

Amennyiben valakiben kérdés merülne fel azzal kapcsolatban, hogy ez a cég miben is jobb, mint a hasonló szerszámáruházak, akkor a főoldalon meg lehet találni a választ. Pontosabban a főoldal tetején lévő menüszalag segítségével nyílik két fontos aloldal is. Ezeken kifejtik azt, hogy miért is érdemes a Csavar Holdingról vásárolni, illetve az előnyöket magasztalják, teljesen érthető módon. Amennyiben valaki vállalkozói minőségben szeretne keresgélni, arra is lehetősége van, hogy nagykereskedelmi árakat lásson a termékek mellett. Ehhez nem is kell tennie semmi többet, mint megadni a cég nevét és adószámát. Kis munka egy csomó pluszért. Természetesen a legjobb ajánlatokat a weboldalon is kiemelten kezelik. Az aktuális ajánlatokból itt lehet a legegyszerűbben válogatni, ezért fontos, hogyha valaki meglátogatja az oldalt, először ezeket is elolvassa, megismerje. Az informálás ma már fél siker az eladás felé vezető úton, ezt pedig itt is tudják, éppen ezért még a legutolsó részletig bezárólag lehet találni további infókat.

A szállítás is egy ilyen, amire az ember nem is gondol egészen addig, amíg tele nem tömte a kosarát ilyen remek termékekkel. A Csavar Holding oldalán ezt is könnyedén megismerhetjük: az előbb említett menüszalag segítségével a szállítás részleteiről sokat megtudhatunk. Persze mindenkit a kiszállítási idő érdekel, de az kétség kívül nagyon rövid, a vásárlást követően szinte várakozás nélkül a kezünkben tarthatjuk az új eszközeinket. Az egész Csavar Holding oldal nagyon meggyőző és hívogató, ha valaki szeretne építeni valamit bátran vesse bele magát a gigantikus választékba. Itt nem csak felszerelkezni lehet egy kicsit a már meglévő szerszámokból, hanem egy teljesen új szerszámkészletre is szert tudunk tenni, tele mindenféle kiegészítővel. A vásárlás befejezésénél pedig csak ámulunk, hogy csak ilyen keveset kell fizetnünk.