Cica simogatás közben született meg a legjobb ötletem

Mindig is oda voltam a cicákért. Olyan kis aranyos állatok, számomra mindig sok szeretetet adtak. Egyik nap, amikor épp az ölemben pihent az én kis cicám és simogattam, megfogalmazódott bennem az, hogy mégis csak profikra kéne bízni a weboldalam készítését.

Minimális szinten értek ahhoz, hogy hogyan kell mindezt megcsinálni, sőt már el is kezdtem, de mivel ügyfeleket is szeretnék szerezni, így mégis csak jobb biztosra menni. Időt és pénzt is tudok vele spórolni.

Miután ez megfogalmazódott bennem, el is kezdtem keresgélni az interneten, hogy kit/kiket kéne ezzel megbízni. A keresőbe ezt írtam be: weboldal készítés. Ekkor jött szembe velem egy nagyon ígéretesnek tűnő oldal, a keresobenelso.hu oldala. Átlátható, szépen megfogalmazott szövegek, tanácsok és pontos leírás arról, hogyan zajlana a közös munka.

Felkeltette az érdeklődésemet, így elolvastam mindent, amit a weboldal készítésről írtak. Szimpatikus volt, hogy rövid határidővel dolgoznak, akár néhány héten belül elkészítik az ügyfélnek a kért honlapot. Pontos kérdéseket tesznek fel, ami arra szolgál, hogy valóban személyre szabott és egyedi weboldal születhessen. Referencia weboldalakat is mutatnak, nem is egyet vagy kettőt, hanem egyből tízet, így a saját szememmel győződhetek meg arról, hogy milyen munka kerül ki a kezeik közül. Ennek köszönhetően pedig a döntés is sokkal egyszerűbb, hiszen egyből látom, hogy tetszik vagy sem.

Ezekkel már mind meggyőztek volna, de volt még egy fontos szempont, és szerencsére ők ezt is teljesítik. A weboldalra látogatókból ügyfelet csinálnak. Teljes mértékben értenek ahhoz, hogyan kell elérni azt, hogy ne csak nézelődjenek az emberek egy oldalon. Ez nagyon tetszett nekem, így döntést hoztam. Velük fogok dolgozni. Miután ezt eldöntöttem, gyorsan kértem is egy árajánlatot, hiszen mire vártam volna még, mikor megtaláltam a tökéletes választást.

A weboldal készítés így lesz profi, ha minden részletre kitérnek, és figyelnek a készítők. Így ha Neked is szükséged lenne egy remek weboldalra, ami nem csak látogatókat hoz, hanem ügyfelet is, bátran kérj ajánlatot Te is.