Amikor legszívesebben kivágnád a macskádat, hogy volt táska nincs táska

Mikor az a kellemetlen meglepetés ér, hogy nem csak otthon hagytad a táskádat, de ráadásul nyitva is… a macska meg egész nap szabadon garázdálkodott a lakásban. Az nem egy kellemes érzés, pláne, ha a macska összetévesztette a táskádat az alommal, és… Szóval, nem hiszem hogy tovább kell magyaráznom a dolgot.

Lényeg a lényeg, nem csak hogy új táskát kellett vennem magamnak, de egy macskafalra is beruháztam, legalább addig, míg meg nem tanulja a rendet. Gondolkoztam rajta, hogy egy olcsóbb, no-name márkájú táskát kéne venni valahonnan. Mikor megláttam a Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen! hirdetést, nem tudtam ellenállni, hogy körül ne nézzek. Az eredmény egy rendkívül csinos Tamaris válltáska lett, és reméltem, hogy a macska hamar rendet tanul.

A web shop amúgy nagyon kis csinos volt, és a változatosság kedvéért nem csak táskákat lehet kapni náluk, hanem pénztárcákat és öveket is. Márkák tekintetében pedig a Tamaris mellett még ott a Jana, az Anekke és a Bugatti is, ha valakinek ez is fontos. Az Anekke cuccoknak (mert hogy ugye, van belőle táska is meg pénztárca is) nagyon jellegzetes külsejük van, szóval, ha feltűnést akarsz kelteni, csak hajrá, bár nekem kissé gyerekes a legtöbb dizájnja. Ha pasinak akarsz táskát venni, akkor a Bugatti márkát ajánlom, ott van nekik igazán választék.

A szállítás amúgy nagyon jó, mert egy ezres a szállítási költség, mindegy hogy pic-pack pontra, vagy GLS-sel házhoz szeretnéd szállítani, plusz, ha egy terméket rendelsz 1-3 nap alatt kiküldik. Ha többet akkor max. 5 nap a szállítási idő, ami még így is nagyon jó. Fizetni lehet kártyával előreutalással is, de a futárnál is. És nem kell plusz kezelésköltséget fizetni a futárnál utánvét esetében, legyen az készpénzes vagy kártyás.

Ha befogadható választékból szeretnél márkás táskát magadnak, vagy valamelyik szerettednek, barátodnak, mindenképp látogass el a Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen!-hoz. Hidd el nekem megéri.