A macskák is szeretik a Méta Autószervizt!

Minden vágyam, hogy egyszer majd legyen a pihe-puha, szőrös macskám!

Nagyon szeretem a cicákat! A barátnőim már tulajdonképpen csak nevetnek rajtam, ugyanis mindig van egy-két jószág, aki hozzám csapódik, ha kell, ha nem. Nekem otthon sajnos nincs cicám, mert a szüleim nem osztoznak a cicák iránti rajongásomban, de mit meg nem adnék pedig néhány kedves jószágért! Így hát a macskák iránti rajongásom, odaadásom, és szeretetemet kénytelen vagyok ismerősök kisállatain kitölteni. A barátnőim sokszor már nem is úgy hívnak fel, ha megbeszéljük, hogy átmegyek hozzájuk, hogy van-e kedvem közösen hülyülni, hanem csak úgy, hogy “Na, jössz cicázni?”. Nem baj, én mindenesetre megfogadtam, hogy ha külön lakásba költözöm, mindenképpen szert teszek egy puha szőrös kis háziállatra!

De azt vettem észre, hogy az idegen macskákkal is hamar megtalálom az összhangot múltkor az utcán sétálva láttam meg egy cicát, nagyon szép volt. Még azt is megengedte, hogy kövessem egy kicsit, így meg tudtam nézni, hol lakik. Legnagyobb meglepetésemre a Méta Autószervízben volt az otthona – nem gondoltam volna, hogy a cicák így szeretik az autószervizeket! A XVIII. kerületi autószerviz ugyanakkor nem csak a macskák számára kedvelt helyszín. Nagyon sok visszajáró ügyfele van a szerviznek, úgy vettem észre. Sokan kerületi lakosok, mint én, és azért ismerik és szeretik ezt az autószervizt. De egyre többen már az interneten találják meg őket, a https://www.metaautoszerviz.hu oldalon keresztül. Nem csodálom, hogy a szerviz egyre népszerűbb, hiszen mindig nagyon barátságos a kiszolgálás, és profi munkának lehetnek szemtanúi az ügyfelek.

Méta Autószervíz a XVIII. kerületben, nem csak helyi lakosoknak!

Ahogyan a https://www.metaautoszerviz.hu oldalon is olvasható, a Méta Autószerviz márkafüggetlen, így tulajdonképpen bármilyen típusú autó problémájára tudnak találni megoldást. Széles alkatrészpalettájukban az eredeti és az utángyártott alkatrészek is elérhetők, így mindent az ügyfél igényeire szabva tudnak teljesíteni. A honlapon megtekinthető a szolgáltatások listája is, amely azt gondolom, szintén magáért beszél! Nincs olyan probléma, amit ne tudna megoldani a csapat! Az alkatrészek berendelése ráadásul folyamatos, így még soha, egyetlen ügyfélkérést sem kellett visszautasítaniuk alkatrészhiányra hivatkozva. Ebből kifolyólag egyébként gyors határidőkkel is tudnak dolgozni, amely szintén nagyon kedvező az ügyfelekre nézve.

És hogy milyen szolgáltatások a legnépszerűbbek a Méta Autószervizben? Nos, sokan kérnek tőlük futómű állítást, amely a lehető legmodernebb 3D-s berendezéssel történik. A futómű beállításhoz időpontot is nagyon könnyen lehet foglalni a https://www.metaautoszerviz.hu oldalon keresztül az autónk típusának és márkájának megadásával. Ezen felül gyakori a megrendelés gumiabroncs szerelésére és cseréjére egyaránt. De a népszerű szolgáltatások közé tartozik az olajcsere, az autó diagnosztikájának elkészítése, a klíma szerviz és az autó műszaki vizsgáztatása is. Persze ha bármi egyéb kérésetek lenne, akkor is mindenképpen vegyétek fel a kapcsolatot a Méta Autószervizzel a https://www.metaautoszerviz.hu oldalon megadott elérhetőségeken keresztül!

Apukám például a legutóbb fékhiba miatt látogatta meg a szervizt, és nagyon elégedett volt a szerviz nyújtotta szolgáltatással. Most pedig már azt is tudom, hogy legközelebb én is el fogom kísérni a szervizbe, hogy amíg az autóját kezelésbe veszik, én játszhassak a cicákkal!