Macskadagasztás vagy gyógytorna?

Nem köntörfalazok: a hátfájdalmaim már évtizedek óta tartanak. Totálisan tisztában vagyok azzal, hogy szakemberhez kéne fordulnom, de attól tartottam, hogy a mostani gyógytorna árak az én anyagi helyzetemben valóságos anyagi csődöt jelentenének.

Talán nevetséges, de az én egyetlen gyógytornászom a mai napig a kedvenc fekete macskám, aki előszeretettel dorombolva szokta dagasztani, dögönyözni a hátamat. Mintha csak megérezte volna, hogy micsoda kínokkal küzdök. Persze ettől nem gyógyultam meg, de legalább egy kicsit jobban éreztem magam.

Bevallom, azért sokat böngészem a netet, különféle házi praktikákat, megoldásokat keresve erre az el nem múló fájdalomra.

A minap aztán belefutottam egy olyan weboldalba, ami több szempontból is a párját ritkítja. A Therapy4U Gerincterápiás Központról van szó, melynek a híre szinte szájról-szájra jár a kuncsaftok között. A weboldaluk pedig számomra azért is fantasztikus, mert azon sok hasznos információ mellett szerepelnek a kedvező gyógytorna árak is.

Ez igazán fantasztikus dolog, hiszen szerintem sokan járnak velem egy cipőben és inkább feladják a gyógyulásukat csak azért, hogy ne kerüljenek kellemetlen helyzetbe a megfizethetetlen gyógytorna árak miatt…

A Gerincterápiás Központban nagyon sokféle terápiát alkalmaznak, melyet a szakemberek egy állapotfelmérés után határoznak meg. Többek között foglalkoznak manuálterápiával, Mckenzie módszerrel, Stecco féle fascia – izompálya kezeléssel, Trigger pont kezeléssel, valamint ergonómiai tanácsadást is folytatnak.

A kezelések árait a weboldalukon egy külön kiemelt menüpontban találhatjuk meg, a kezeléseket végző gyógytornászok nevével egyetemben.

Szóval, az árak miatt már senkit sem érhet meglepetés. Én már érzem, hogy a Therapy4U Gerincterápiás Központban a helyem, de azért természetesen a macskámnak nem tiltom meg a dagasztást.