A fogászati szoftverek a macskák fogkő kezeléseit is nyilván fogják majd tartani?

A cicám immár kezd idősödni, és sajnos velünk élő háziállatként a civilizációs betegségek is kezdik utolérni. A legutóbbi állatorvosi vizsgálaton felhívták a figyelmemet arra, hogy a bűzös lehelet megelőzéséért érdemes lesz előbb-utóbb fogkőeltávolítást végezni. A városi macskák fogazatán ugyanis pontosan ugyanazok a folyamatok mennek végbe, mint az emberek esetében. A túlzottan feldolgozott élelmek fogyasztásának és a nassolásnak a következményeképp kialakul a fogkő. A vékonyka első réteg pedig kitűnő táptalajt nyújt a megtelepedett baktériumok számára. Így a szájhigiénia jelentősen romlik, a lehelet rossz szagúvá válik, és a fogkőréteg vastagodásnak indul.

fogászati szoftverek

Eszembe is jutott, vajon nekem mikor távolították el utoljára a fogkövemet, ezért még aznap telefonáltam is. A fogorvosom asszisztense két kattintással fel is világosított a modern fogászati szoftverek segítségével, melyek munkájukat könnyítik. Egyből tudta nekem mondani, eddig milyen időközönként volt szükséges ez a beavatkozás. Úgy gondolja, a legközelebbi éves kontroll alkalmával elég lesz fontolóra venni a kérdést, de könnyen lehet, hogy még nem is lesz rá szükség.

A fogorvosom néhány éve sokat válogatott a fogászati szoftverek közül, és nem sikerült dűlőre jutnia. Szerencsére ajánlották neki az uzletiszoftver.com-ot, akik tanácsadóként extra gyorsasággal segítettek neki jó döntést hozni. Ez a cég összesen több száz szoftvergyártó kínálatából tud válogatni, így csak a fogászati szoftverek közül is tucatnyiról vannak mélyreható tapasztalataik. A rendelő és az ügyfélkör mérete, a végzett tevékenységek és a programcsomagot használók köre mind-mind fontos szempontot jelentett a kiválasztási folyamatban. Ezt a fogaszat minden munkatársának bevonásával végezték, hogy az ügyfél által támasztott követelményeket minél precízebben meghatározhassák.

A végeredmény nagy megelégedettséggel töltötte el a fogorvosomat, aki a mai napig hálásan gondol az uzletiszoftver.com díjmentes közreműködésére. Csak azt bánja, hogy nem rögtön hozzájuk fordult, hanem napokat töltött el az önálló keresgéléssel.