Macskás néni vagy stílusos anyuka

Fanni osztálytársunk volt a középiskolában. Már 8 éves korában rajongott a macskákért, 11 éves korára kikönyörögte otthon, hogy lehessen macskája, amit csak kint tarthatott. A gimis éveink alatt már 3 macska uralta az udvarukat. Sok ruhája, kiegészítője, mint például a telefontok, de a háttérképei is macskásak voltak, ellenben nem volt egy szociálisan igazán aktív ember, a legtöbb buliba nem jött el, fiúkkal nem igen barátkozott, szabadidejében állatmenhelyekre járt segíteni és otthon a saját macskáival töltött sok időt. Röviden szólva, azt gondoltuk, legalábbis tinédzserként mindig úgy képzeltük el, hogy idővel majd macskás néni lesz, akinek nincs más az életében, csak a 10 macskája, akikkel egy kis alapterületű lakáson osztozik. De nem így lett.

Most már két gyereke van, legutóbb, amikor messzebbről láttam az utcán, egy szép, inglesina aptica babakocsit tolt. Ami nem is olyan meglepő, hiszen a férjének elég jól megy: úgy tűnik, jobban élnek, mint egy macskás néni valószínűleg él. Csinosan, ízlésesen volt felöltözve még így, babakocsit tolva is. Nem értem rá odamenni hozzá, pláne nem beszélgetni, így csak a távolból szemléltem meg, milyen nővé vált. Ahogy végignéztem rajta, az ápolt, kellemes megjelenésén és a kivételesen stílusos babakocsin, ahogy elegáns léptekkel, lassan halad, egy filmbe képzeltem bele, mint egy filmsztárt, vagy ilyesmi és szinte felragyogott körülötte a város távolabbi körvonala.

inglesina aptica babakocsi
inglesina-aptica-babakocsi

Az inglesina aptica babakocsit egyébként azért ismerem fel, mert szépen tervezett, glam stílusú, és egyedi a megjelenése, ha valaki ismeri a márkát, felismeri, bármikor is lát egy ilyet. Állítólag különösen kényelmesre csinálták a kisbabák számára, így tényleg élmény minden séta, utazás a gyerekkel, a gyereknek is. Nyilván minden szülő a telhető legjobbat szeretné a gyermekének nyújtani a nevelés és együttélés során, így nem meglepő választás ez Fannitól és párjától sem.

Sőt, úgy tudom, az egyszerű baba-utaztatási funkción kívül még továbbiakkal is felszerelték, mint például sportrész, bébihordozó, ehhez állvány, stb. Ráadásul több színben is elérhető, legalább 7 színből válogathatunk, melyek mind nagyon stílusosak, kellemesek a szemnek.

Másik ismerősömnél is láttam egyébként ilyen babakocsit, vele beszélgettem is róla. Nagyon meg van ő is elégedve vele, azt mondta, megérte az árát, és jó beruházás volt. Főleg, hogy a későbbiekben szeretnék még egy fővel bővíteniük a családot – és most nem kiscicára gondolok. Az inglesina aptica babakocsi, amit ő választott, Portland Blue színben pompázik, mely egy olyan mélykék árnyalat, amit ez az ismerősöm régóta nagyon kedvel, még a lakásukban is megjelenik itt-ott. Ő a mózeskosár részt szereti használni, ő ezt találta a legszükségesebbnek a saját használati szokásaikat tekintve. De a többi, a multifunkciós csomagba tartozó részt is mindet használta már legalább egyszer, mert mindegyik nagyon praktikus, és bármikor megeshet olyan, hogy szükség lesz rá. Ugyanakkor még azt is megjegyezte az ismerősöm, hogy látszólag a kisfia is kedveli a babakocsit, olykor jókat szundít benne utazáskor, amikor ébren van, akkor viszont nyugodt, és előszeretettel mosolyog ki az anyukájára.

Még arról is beszámolt, hogy a babaverda.hu oldalon találta ezt a terméket, és mivel nagyon szimpatikus volt neki az oldal, és jó áron is kínálta ezt a márkát, és még ingyenesen is szállították ki. Ez utóbbinak pedig kifejezetten örült.

Röviden szólva tehát megértem Fanni választását, és még azért is szerettem volna leírni ezt a rövidke történetet, hogy nyoma legyen: macskás lányból városi, stílusos nővé is lehet válni, persze a macskaimádat megtartása mellett is. Hiszen azért ő sem hazudtolja meg magát; a közösségi médiába kitett képein mindig látom, hogy a kisgyerekük mellett plüsscica fekszik, vagy éppen egy igazi macska settenkedik a háttérben.