Nyomtatáshoz papír kellett, úgyhogy rendelnem kellett otthonra

Nagyon szeretem a macskákat, elterveztem még akkor, amikor otthon laktam a szüleimnél, hogy ha egyszer elköltözöm, akkor lesz cicám. Ez így is lett, kettő is van, mindkettőt a menhelyről hoztam el. Már a kezdetektől fogva a cicák nagyon összhangban vannak és bárki bármit mond, látom, hogy hálásak azért, hogy elhoztam őket. És azt is hozzá kell tennem, hogy ők ketten olyanok, mintha az angyal szállta volna meg őket. Nem kaparják a bútorokat, erre a nekik vett kaparófát használják. Nem hányják össze a lakást, nem pisilnek össze mindent, szóval egy szavam sem lehet.

Gondoltam, hogy írok egy blogot arról, hogyan kell cicákat tartani otthon, direkt ilyen cicás blog lenne. De aztán rájöttem, hogy nem nagyon tudnék mit írni egy idő után, úgyhogy inkább másba fogtam bele, de az is a cicákhoz köthető. Gondoltam, csinálok róluk néhány képet, mivel értek hozzá, ezért tudom, hogy kell jó fotókat készíteni. Ezeket kinyomtatom és kidekorálom velük a lakást. Aztán a többit meg majd utána kitalálom, hátha lehet valamit kezdeni még a képekkel.

De természetesen nem tudtam kinyomtatni őket, mert a nyomtatóba nem tudtam már papírt tenni. A dolgot annyiban hagytam, mert nem volt kedvem ezzel foglalkozni. Közben beteg is lettem, úgyhogy otthonról kellett dolgoznom. Ehhez viszont már szükségem volt arra, hogy tudjak nyomtatni, szóval vissza kellett térnem a sztorihoz.

Megtaláltam a https://nyomtatoalkatresz.hu/papir oldalt, ahonnan rengeteg féle papírt lehet rendelni, egész jó áron. Láttam, hogy a kiszállítás is ingyenes és hogy viszonylag hamar meg is kapom a termékeket, szóval nem volt mire várnom, egyből meg is rendeltem, ami nekem kellett. Addig viszont várnom kellett, de ez nem okozott nagy gondot.

Aztán amikor már megjöttek a cuccok, akkor ki tudtam nyomtatni a fotóimat is, meg a szerződéseket is, amik kellettek a munkámhoz, szóval jól jártam ezzel a rendeléssel. Legközelebb is tőlük fogok rendelni, mert tudom, hogy papírra szükségem lesz, ha kifogy, amit most rendeltem.