Lehet, hogy a macskámat nem érdekli, de a csőtörést meg kellett oldani

Régebben nem tudtam hova tenni a macskákat. Egyszerűen ki nem állhattam őket. Emlékszem, hogy a szomszéd srácnak volt egy fehér-fekete foltos kandúrja, akinek az volt a szokása, hogy föléd mászott, miközben te gyanútlanul a fotelon ültél és a nyakadba ugrott. Érezhetted a félreértett szeretet maradványait a szétkarmolt arcodon. Aztán évek teltek el és Foltika emléke egyre halványabb lett.

Sokszor mikor az üzletek mögött jártam, megláttam kis összeesküvő csoportjaikat. Fogalmam sem volt, hogy miről beszélhettek, de valamiért átjárt a helyzetnek a komolysága. A macskák ezt nagyon tudják. Minden egyes cselekedetükből ömlik a komolyság. Nem számít, hogy éppen beledugták a fejüket az akváriumba, vagy arcon haraptak téged, az összes dolgukat a lehető legnagyobb természetességgel csinálják. Azóta, hogy van macskám, rájöttem, hogy nála talán csak a férfiak voltak rosszabb hatással rám, akikkel együtt voltam. Ez azonban nem pejoratív, a macskám legalább kreatívan csinálja.

Az előző hétvégén pedig a páros idillünket egy váratlan esemény zavarta meg: csőtörés volt a lakásomban. Teljesen kétségbe estem, mert korábban nem történt még ilyen velem. Halvány emlékem volt csak arról, hogy az egyik barátnőm ajánlott egy oldalt, ahol minőségi szolgáltatást adnak, ráadásul gyorsan ki is jönnek a vízszerelők. Elkezdtem nézegetni az üzeneteinket és ráleltem a https://vizszereles.net linkre.

Rákattintottam és nemsokára egy olyan oldalra kerültem, ahol minden igényem teljesült. Elsőként az, hogy kiváló volt a kialakítása. Mindent el lehetett érni egy helyen, anélkül, hogy bármilyen menüt kéne navigálnunk. Szerintem ez zseniális, mivel sokszor elkeseredek, ha nem találok meg valamit azonnal és inkább más megoldást keresek. Az elérhetőségük, vagyis a mobilszámuk, már a legtetején ki volt írva, piros körítéssel, hogy semmiképpen ne lehessen eltéveszteni. Egy SOS szolgáltatásnál elvégre az a legfontosabb, hogy minél hamarabb el tudjuk rendezni a dolgokat.

https://vizszereles.net

A https://vizszereles.net emellett kiváló tájékoztatókkal is rendelkezett. Ahhoz, hogy ezt elérjük, a „vízszerelés” gombra kellett kattintanunk, ami az oldal felső részében található. Mellette fel vannak sorolva a különféle szolgáltatások, amiket még igénybe lehet venni náluk. Felírtam egy kis cetlire ezeket is, hogy emlékezzek majd, ha más otthoni problémával fogok küszködni.

A vízszereléssel kapcsolatos tájékoztató pedig pont megfelelő mértékben volt szakmai és informatív. Nem éreztem azt, hogy túl komplikált lett volna a szöveg. Minden érthető volt, még egy olyan laikus számára is, mint én. Igazából miközben olvastam, egyre inkább nyugodt lettem. Rájöttem, hogy az, ami velem történt egy teljesen megszokott dolog és bárkinél bekövetkezhet. Azért nem kell végképp izgulnom, mert a https://vizszereles.net cégnél dolgozó emberek már számtalanszor megoldottak hasonló problémákat.

Fel is hívtam ezután az ügyfélszolgálatukat, felhasználva a korábban már említett, jól látható mobilszámot. Nem kellett túl sokat várnom, mire felvették a vonal túlsó oldalán. Az ügyintéző hölgy végig nagyon érthetően beszélt. Ha valamibe belezavarodtam, akkor nem hordott le, hanem türelmesen megvárta, mire összeszedem a gondolataimat. Nagy pozitívum volt számomra ez az emberséges hozzáállás. Túl sok cégnél gondolják azt, hogy a szolgáltatásaikat igénybevevő emberek nem mások, mint számok.

A szerelők is rövid időn belül megérkeztek. Amint beléptek a lakásomba, már éreztem rajtuk, hogy profi emberek, akik rengeteg vízszereléssel kapcsolatos dolgot láthattak már. A tapasztalatuk abban is kijött, ahogy elmagyarázták nekem, hogy mit fognak tenni. Délutánra már újra kényelmesen elhelyezkedhettem az ágyamon a macskámmal és arra gondoltam, hogy már akkor sem kell megijednem, ha a jövőben hasonló szerencsétlenség ér.