Macska simogatás közben székhelyszolgáltatás rendelés

Mariann barátnőm nagy macskaimádó. Be is szerzett magának két mentett cicát, akik egyfelől nagyon hálásak számra, másfelől már az első pillanattól fogva elkényeztette őket. A kényeztetés miatt egyszerűen a fejére nőttek. Mariannál most a macskákon kívül más elintézendő feladat is van, hiszen cégindításba vágta a fejszéjét, ám nem ment minden úgy, ahogy elképzelte, ezért végül szakemberekhez is fordult. Talált egy remek oldalt; a szekhelyszolgaltatas24.hu-t, ahol ilyen problémás esetekkel foglalkoznak, mint Mariann barátnőm. Tehát ezen az oldalon megtalálta azt, amire vágyott: egy könnyen kezelhető és sok információt tartalmazó oldalról beszélünk, ahol részletesen, ám nem részletekben elveszősen ismertetik a cég mivel is foglalkozik. Természetesen pont azzal, ami Marian barátnőmet érdekelte és amivel időt és energiát tud magának spórolni.

Tehát a cég helyette elintézi a székhelyre való bejegyzést, mivel Budapesten két helyre is lehetőség van céget bejegyeztetni Budán és Pesten is egy – egy címre. Mariann a pesti címet választotta, tehát ide bejegyezték neki a cégét.

Mondanom sem kell, hogy Mariannak ügyvédje sem volt így a székhelyszolgáltatást nyújtó cég ezt is elintézte helyette. A pesti címnél, ahogy a jogszabály is követeli kikerült, Mariann cégének a neve is. Teljes körű, komplex szolgáltatást nyújtanak részére, amiért nem tud elég hálás lenni. A kezdeti nehézségeket is megoldották számára, és a további levelezési és adminisztrációt is kezelik. A szekhelyszolgaltatas24.hu egy szuper cég egy, szuper komplex szolgáltatással.