A macskám eltörte a telefonomat, de nem estem kétségbe

Én egyenesen imádom a cicákat. Kiskoromtól kezdve jobban húzott a szívem a macskák felé a kutyákkal szemben. Örök kérdés… Na de én a kisebbségbe tartozom. Mivel anyukám nem szeretett volna háziállatot, a vágyam sosem alakult át valósággá, így alig vártam, hogy megszerezzem a saját helyemet a saját törvényeimmel.

Miután az összes körülményem megfelelővé vált, örökbe fogadtam az én drága cicuskámat, Krékert (igen, élvezem, hogy ilyen idétlen nevet adtam neki). Egy igazi kis szeretetgombóc. Úgy érzem, hogy vele teljes lett az életem. Persze, mindig hallgatom a kutyás barátaimtól, hogy a macskák annyira hálátlan dögök, mindig csak a baj van velük, és ha épp nem alszanak, akkor is csak káoszt csinálnak.

Az igazság az, hogy igazuk van… De én pont így szeretem ezt a kis rosszcsontot. A mindennapok már unalmasak lennének a kis bosszúságok nélkül. Egyszer történt egy eset, ami kicsit meredek volt, és hihetetlenül mérges voltam. Pont azért akarom elmesélni nektek, mert ez sem olyan, amire ne lenne megoldás.

Szóval Kréker tipikusan az a játszós, sunyi fajta macska. Éppen egy fontos megbeszélésem volt aznap délután, mikor ő úgy határozott, hogy eljátszik a telefonommal. A konyhában hagytam a pult szélén, majd megunta, hogy nem övé az egész hely. Mire odaértem, a mobilom már a földön koppant. Járólapra esett, a kijelzője pedig ripityára tört, még a fólia sem segített rajta.

Teljesen ki voltam, nem tudtam mi lesz, hiszen nagy szükségem volt a telefonom szolgálatára. Nem mondhattam le a találkozót, de nem is jelenhettem meg egy használhatatlan telefonnal. Azonnal gyors telefon szervizre volt szükségem. Így akadtam rá az LCD FIX honlapjára, ahol azt ígérték, hogy 1 óra leforgása alatt megvan a kijelzőcsere. Kicsit szkeptikus voltam ezzel kapcsolatban, de úgy határoztam, hogy nem igazán van más választásom. Szerencsére nem is lakok annyira messzire a plázától, úgyhogy felöltöztem és reménykedve elindultam.

Amint odaértem, a srácok nagyon barátságosan fogadtak, és biztosítottak arról, hogy nézelődök egyet, aztán készen is lesz a telefonom. Én nem hittem a szememnek, de tényleg úgy lett, ahogy mondták. A mobilom mintha vadonatúj lett volna. Mintha épp csak kibontottam volna a csomagolásból. Régen éreztem ekkora elégedettséget. A gyors telefon szerviz ára véleményem szerint teljes mértékben tisztességes. Ahhoz képest, hogy ennyire gyorsan és precízen dolgoztak, le is esett az állam tőle. Egyáltalán nem volt szükség arra, hogy előre bejelentkezzek. Nem kellett napokat, heteket várni a tartozék megérkezésére. Szóval ha nektek is SOS hasonló problémátok van, mindenképp őket, az LCD FIX üzletét keressétek fel. Sőt, nem csak feltétlen akkor, ha ennyire sürgősen kell valami, de amúgy is kellemes az embernek, ha a drága készülékére nem kell sokat várakoznia.

gyors telefon szerviz

A kijelzőcserén kívül akkumulátor cserével is foglalkoznak (amire amúgy még kevesebbet kell várni). Ezenkívül márkafüggetlen szerviz, szóval többféle márka telefonjaira korrekciókat, hátlapcserét, adatmentést, hasonló javításokat is vállalnak. Aminek meg szintén kifejezetten örültem, az az, hogy garanciát is vállalnak a feljavított telefonokra. Eddig egyetlen szerviz során sem ajánlottak fel nekem hasonló lehetőséget, úgyhogy igazán megbízhatóvá váltak a szememben.

Visszatérve az árakra, azzal mindenképp tisztában kell lennetek, hogy abszolút minőségi eszközökkel dolgoznak. Egy különleges technológia segítségével a kicserélt kijelzők nem veszítenek eredetileg gyártott minőségükből, úgyhogy nem holmi gagyi, élményromboló képernyőt kaptok vissza a kezetekbe. Ha szeretitek a meglévő telefonotokat, és valami baj történik vele, ezzel az opcióval egyáltalán nem kell “akkor már inkább” új telefont vásárolnotok. Persze mindenki a maga helyzetét mérje fel, nem csak egyetlen választásotok van. Lehetőségeitekhez mérten kiválaszthatjátok ti, hogy milyen minőségű alkatrészt szeretnétek kérni beépítésre. Ez is egy nagy pozitívum az LCD FIX gyors telefon szerviz részére, hogy nemcsak egyféle utat ajánlanak fel. A bontott alkatrészektől kezdve a vadonatúj gyári tartozékokig tudtok válogatni.

Na és ha már ott jártam náluk, új fóliát is kértem a képernyőre, mert nem akartam, hogy egy hasonló szituációban újra ennyire ripityára törjön a telefonom. Ütésálló, könnyen tisztítható üvegfóliát választottam. Ennek még az az előnye is van, hogy magamnak, otthon is fel tudom helyezni, ami nagy szó. Még ilyennel sem találkoztam soha, úgyhogy be is táraztam belőle. Így ha bármi miatt ideje lenne fóliát cserélnem, ki se kell tennem a lábamat a házból, de még csak a barátom segítségét sem kell kérnem hozzá.

Egy szó mint száz, az LCD FIX gyors telefon szerviz megmentette a napomat, meg hát a telefonom életét, szóval mindenképp csekkoljátok le az oldalukat. Akit meg esetleg érdekel is ez a téma, annak érdekes lehet simán csak a technológiáról olvasgatni. Ne felejtsétek, hogy mindenre létezik megoldás. Az efféle problémákra pedig már kapásból tudni fogjátok a választ, segítség sem kell, csak út az LCD FIX-be!