Cili végig asszisztálta a dagasztógép vásárlást

Cili még a dagasztógép vásárlása közben is a nyomomban volt végig. A sztori lényegében annyi, hogy nem olyan rég eldöntöttem, hogy rááldozok egy kis pénzt egy komolyabb dagasztógépre. Nem szerettem volna olyat, ami rövid életű, szóval nagyon fontos volt, hogy olyan dagasztógépet találjak, ami hosszú évekig hű társam lesz a konyhában, hiszen én nagyon sokat sütök, amihez elengedhetetlen egy jó dagasztógép. Még a kenyereket és a zsemléket is én magam csinálom itthon, és a család többi tagja is úgymond megrendeléseket ad le nekem.

Egyszer jött a felismerés, hogy ezt képtelenség dagasztógép nélkül megoldani, így megkérdeztem az egyik pék-cukrász ismerősömet, hogy ő melyik márkát ajánlaná. Azt mondta, hogy nem is egy konkrét márkát ajánl nekem, hanem inkább elküldi nekem azt annak a cégnek az oldalát, ahonnan ők is be szokták szerezni a cukrászdába a berendezéseket legyen szó akár fagylalt vitrinről, vagy jégkása gépről, vagy bármilyen sütéshez szükséges gépről, berendezésről.

Mivel ők nagyon elégedettek ezzel a céggel, és ez az elégedettség már több évre is visszanyúlik, így számomra sem volt kérdés, hogy itt kell szétnéznem: Dagasztógép | Dealer – Gastro & Ice Dealer

A kínálatban persze szerepeltek hatalmas dagasztógépek is, ami már családi használatra kicsit túlzóak lennének, de találtam olyan 10 literes dagasztógépet, ami nekünk itthonra is nagyon hasznos lehet.

Az oldalt böngészve arra jutottam, hogy ez nem egy webshop, tehát nem az oldalon kell leadni a megrendelést, hanem a vásárlás gombra kattintva megjelenik a cégnek a címe, valamint az ügyfélszolgálatának a telefonos elérhetősége, így első körben telefonon keresztül vettem fel velük a kapcsolatot.

Azt a tájékoztatást kaptam, hogy a bemutatótermük Tapolcán található, ami számomra jelenleg most egy kicsit kiesik, és nem is tudom mostanában megoldani a személyes jelenlétet az üzletben, de megnyugtattak, hogy ez nem jelent problémát, hiszen ha kiválasztom az oldalon azt a terméket, amit meg szeretnék vásárolni, és telefonon keresztül leadom a megrendelésemet, tudnak segíteni még a szállításban is, és így nem szükséges elmenni a tapolcai bemutatóterembe. Ennek nagyon megörültem, és végül le is adtam a megrendelést a tíz literes, a dagasztógépre, ami új állapotú volt, és így egy év garanciát is adtak rá.

Egyébként nem csak új állapotú gépeket lehet itt találni, hanem használt gépeket és berendezéseket is, amikre szintén adnak garanciát, méghozzá három hónapos garanciát szoktak vállalni használt gépek esetén.

Nagyon örülök annak, hogy ilyen gördülékeny volt a telefonos rendelés, és hogy ilyen közvetlen volt az egész hívás, nem éreztem magamat feszélyezve, végig úgy éreztem, hogy ez a hívás nem csak a megrendelésem leadásáról szól, hanem tényleg arról, hogy ők segítenek nekem megoldást találni a helyzetemre.

Természetesen Cili végig követte az egész telefonos beszélgetést, akármelyik szobában is kötöttem ki a beszélgetés során, ő valahogy mindig ott termett, és olyan figyelemmel követte a társalgást, mintha neki rendelném azt a Dagasztógépet | Dealer – Gastro & Ice Dealertől.