Alaposan bevásároltam a cicámnak a www.50szazalek.com oldalon

Egy macska olyan, mint egy gyerek. Szerintem legalább annyi törődést érdemel, csak kevésbé hangos, mint egy gyerek.

Imádom a cicámat, és mások szerint kicsit túlzásba is viszem a gondoskodást és a kényeztetését, de megérdemli, hiszen mindig ott van nekem és legalább annyira szeretem, mintha a gyermekem lenne.

Ez sokak számára furcsa lehet, de egy macska, aki jól van nevelve és barátságos igazán az ember szívéhez tud nőni. Néha viccesen csak úgy emlegetem, hogy macskagyerek vagy szőrös gyermekem.

Mivel imádom, nagyon szeretem kényeztetni is, szeretek neki prémium eledeleket vásárolni és rengeteg játékkal halmozom el.

Ezeket a játékokat néha sokkal jobban élvezem, mint a macskám, ő sokszor nem is élvezi, de én erőltetem, hogy játsszon vele, vagy ráteszem, hogy élvezze.

Persze sok játék van, amit nem használ, mert nem tetszenek neki, és sokszor egy üres doboz sokkal érdekesebbnek bizonyul a számára, mint a legdrágább macskavár, de mégis megveszem ezeket.

Ebben is olyanok, mint a gyerekek. Az unokaöcsém is mikor kicsi volt, a méregdrága játékok helyett volt, hogy egy darab kővel, vagy egy pár cipővel játszott.

Egy háziállat rengeteg gondoskodást és odafigyelést igényel, és anyagi vonzata is van a felelős kisállat tartásnak. Ezt sokan nem veszik igazán figyelembe, mikor egy-egy drágább vagy nagy testű, esetleg egzotikus kisállatot választanak társuknak.

Persze drága a macskakaja, de ezen is lehet spórolni, ahogyan játékokat is lehet olcsóbban venni.

Most éppen a cicámat pórázra szeretném szoktatni, ez egészen jól is megy. De a macskahámok elég sokba kerülnek, ha nem a megfelelő helyen keresi az ember.

Találtam egy oldalt, ahonnan már többször is rendeltem. Ez a www.50szazalek.com, ahol rengeteg macskabútor, macskajáték kapható. Nekem ez a jól bevált játékszer lelőhelyem, mert ugye egy játék sem tart igazán sokáig, ha a macska igazán szereti. Az éles kis karmaival a legjobb minőségű játékot is pár hét vagy hónap leforgása alatt tönkreteszi. Egy csipogós egér például mindegy, mennyire jó, csupán pár napig tart, rendszeresen kipofozza belőle ugyanis a csipogót.

És ha úgyis ennyire hamar tönkre mennek a játékok, akkor nem igen éri meg drágán megvásárolni őket.

Ezért tértem rá a www.50szazalek.com oldalról való vásárlásra a kisállatboltok helyett. Itt szerintem jóval olcsóbban meg lehet kapni mindent, amire egy macskatartónak szüksége lehet, mindezt a kisállatboltokban megszokott ár töredékéért.

Most éppen nagyon nagy sláger a ficánkoló halacska játék. Az interneten is rengeteg videót lehet látni, ahogy a macskák ezzel a hallal játszanak, és egyre több ismerősöm van, akiknek a közösségi oldalán felbukkannak a hallal játszó macskák.

Mivel minden cica szereti, vettem a saját kis szőrgombolyagomnak is egyet a www.50szazalek.com oldalról és nem csalódtam benne, mert nagyon imádja. Szeret vele játszani. Kifejezetten olcsón jutottam hozzá a játékhoz és már egy pár hete nyúzza, eddig még semmi baja, nagyon tartósnak tűnik.

A másik, amit vettem neki egy kis alagút volt. Ezt is nagyon imádja. Amikor kisgyerek voltam, volt két pici sátrunk, amit egy ilyen, henger szerű, drótból és kicsit áttetsző anyagból készült alagút kötött össze. Imádtam akkor ebben bujkálni, most pedig egy ilyet vettem a cicámnak, aki hozzám hasonlóan imádja a játékot.

Nagyon sokat van benne, rendszeresen ebbe bújik bele, mikor igyekszik levadászni a szintén a www.50szazalek.com oldalról vásárolt madaras játékot.

A madaras játék igazából csak egy fa pálca és arra rá van kötve egy plüss madár. Egyszerű, de nagyszerű, a cicám imádja.

Rengeteg mindent vettem ezen az oldalon, innen van az új macskaalom tálcánk, amiből végre nem kaparja ki az almot a cicám, a peremes kialakításnak köszönhetően. De itt vettem a kis fésűjét is, a kaparófát, amit szintén imád.

Sok videóban láttam radiátorra akasztható fekhelyet, és ezen az oldalon még ilyet is találtam. Minden macska imádja a meleg helyeket, ezért az enyém is imádja, hogy van egy kis fekhely felakasztva neki a radiátorra és a hidegebb napokon ott tud pihenni. Így én is nyugodtabb vagyok, mert biztosan nem égeti meg magát a radiátoron.

De vettem innen egy kis ananász alakú házat is, amit pedig a hálószobában tartok, hátha éppen ott szeretne aludni a macska.

Rengeteg mindent vettem még innen, hiszen mindennek nagyon jó ára van, sokkal olcsóbb, mint máshol, mindig vannak akciók, így sokat lehet spórolni. Bele sem merek gondolni, mennyibe került volna mindaz amit innen vettem, ha nem itt, hanem egy kisállatboltban veszem meg.

És amúgy is szeretek innen vásárolni, mert mindent kiszállítanak, addig sem kell kimozdulnom és nem kell hazacipelnem azt a sok mindent, amit vettem.

Már elég sokszor vásároltam innen, főként a háziállatoknak szóló részlegről, de persze mást is rendeltem. Azért nem vagyok annyira bolond macskás néni, mint amilyennek tűnök!

Innen vettem a múltkor mozgásérzékelő lámpát, egy párologtatót, tappancs formájú autós matricát és még sok mást is.

Elég sok kategóriában lehet itt vásárolni, mindig sok időt töltök vele, hogy átböngészem az aktuális akciókat, hiszen akkor érdemes a legjobban megvásárolni, ami tetszik, amikor éppen akciós.

www.50szazalek.com
www.50szazalek.com

Egyébként innen elég könnyen lehet vásárolni, hiszen online ki lehet fizetni a termékeket. Egy regisztráció után pedig akármikor vissza tudunk térni és vásárolni tudunk.

Érdemes használni a kívánság lista funkciót is. Én mindig ide teszem be azt, ami tetszik és figyelem, hogy mikor akciós és akkor csapok le rá.

Van hírlevele is az oldalnak, erre is érdemes feliratkozni, mert kedvezmény kupont adnak cserébe, és szerintem tök jó, hogy mindig megkapom e-mailben, hogy éppen mi akciós, mit érdemes megvásárolni.

Egyébként ezt a webáruházat a népszerű árukereső oldal is megbízható boltként tartja számon, és simplepay partner is, szóval biztosan megbízhatóak.

Én már nagyon sokszor rendeltem tőlük és eddig minden rendben volt, nem kellett semmi miatt sem panaszkodnom. De meg van adva e-mail cím és telefonszám is, hogyha bármi gond adódna, akkor ezeken az elérhetőségeken lehet kapcsolatba lépni a céggel.

Vannak náluk garanciális termékek is, tehát a javítást is rajtuk keresztül lehet intézni, ha szükséges lenne.

Az egész ország területén szállítanak, a raktáron levő termékek esetében ez 2-3 napot vesz igénybe, ha pedig éppen nincsen raktáron, amit kinéztünk magunknak, akkor 5-10 napra lehet számítani, de nekem mindig minden nagyon hamar megérkezett, így ezzel sosem volt gondom.

A www.50szazalek.com összességében egy nagyon jó kis oldal, ahonnan megéri rendelni, mert elég olcsó, s ahogyan írtam, nagyon megbízható is.

Nekem csak jó tapasztalataim vannak velük. Inkább háziállat fronton kerültem velük kapcsolatba, a kedvező ár pedig ebben az esetben nem a gyenge minőségnek köszönhető, hiszen mindennel teljesen meg voltam elégedve.

Szerintem figyelnek a trendekre is, elég jó cuccokat lehet náluk venni, és prémium alutasakos és szárazeledelt is árulnak.

Örülök, hogy megtaláltam ezt az oldalt és ilyen jó dolgokat tudtam vásárolni, ennyire kedvező áron a macskámnak. Ennek pedig nem csak én örülök, szerintem Ő is nagyon élvezi a helyzetet, hogy egyre többször vásárlok neki új holmikat. Annak pedig én örülök, hogy ezeket a játékszereket és az alapvető dolgokat, mint az eledel, ennyire kedvezményes áron tudom beszerezni. Több ilyen jó, olcsó boltra lenne szükség!