Klíma nekem és a cicámnak

Nagyon szeretem a macskákat, világ életemben tartottam is mindig párat. Nagyon mély kapcsolat tud köztem és a macskáim között kialakulni, olyan, amit sokan nem is tudnak megérteni. Kiskoromban is mindig voltak cicáink otthon, de akkor nem jöhettek be a házba nagy bánatomra. De aztán mikor elköltöztem otthonról, első dolgom volt, hogy hozzak egy cicát a lakásomba, természetesen szobamacska lett belőle. Ezzel pedig teljesült a gyerekkori álmom. Sajnos azóta már ő nem él, hanem néhány éve menhelyről hoztam egy cicát, aki egészen addig nagyon sokat szenvedett életében. Tudtam, hogy jó hely lesz neki az én lakásom, és tudok majd neki annyi szeretetet adni, amennyit meg is érdemel. Mint kiderült, egy hiperérzékeny cicáról van szó, és nagyon nehezen viseli a meleget. Mivel 6. emeleti lakásban lakom, tudtam, hogy erre kell valami megoldást találnom, mert nagyon szenvedett a cicám a tikkasztó hőségtől.

De például, ha télen is használnám, és mondjuk elutaznék valahova néhány napra, akkor sem kellene aggódnom amiatt, hogy a lakásom egy jégveremmé változik, mire visszaérek. Ugyanis be lehet állítani, hogy konstans 8 fokon tartsa a hőmérsékletet a klíma, ezzel megakadályozva azt, hogy a lakás teljesen kihűljön. Ilyenkor nagyon sok idő, mire rendesen visszamelegszenek a helyiségek, ezért gondolom, hogy hasznos lenne ez a funkció.

Amúgy is gondolkodtam rajta, hogy kellene vennem egy klímát, hogy nyáron elviselhető legyen az idő, illetve télen sem jönne rosszul kiegészítő fűtésként, ha esetleg a radiátor nem lenne elég meleg nekem. Szerencsére egy barátom ajánlására rátaláltam a fabianklima.hu – ra, és ott annyi termék közül válogathattam, hogy a bőség zavarában hirtelen azt sem tudtam, mit kezdjek magammal. Az első és legfontosabb dolog a funkciók tekintetében az volt, hogy a klímán legyen időzítő, hogy ha elmegyek otthonról, le tudjam kapcsolni, de mire visszaérek, hűtse le a lakást annyira, ahogy én szeretem. Mivel home office – ban vagyok, elég sokat dolgozom otthonról, de persze előfordul, hogy be kell mennem az irodába. Ilyen esetekben nagyon jól fog jönni az időzítő funkció. Illetve az is szempont volt, hogy legyen benne egy olyan szűrő, amit nem kell nagyon gyakran tisztítani, mert sajnos sokszor megfeledkezem róla. De szerencsére a fabianklima.hu erre is kínál alternatívát, hiszen szinte minden termékükbe be van építve ez a funkció. Olyat is olvastam, hogy létezik már C – vitaminos szűrő! Ennek az a lényege, hogy a klíma C – vitamint bocsát ki a helyiségbe. Mint tudjuk, ennek a vitaminnak számos nagyon pozitív hatása van, mint például a bőr feszességének fokozása, az Uv sugarak elleni védekezés és még sorolhatnám tovább.

Azóta már napi szintű használatban van a klíma, amit rendeltem az oldalról, és azt kell, hogy mondjam, hogy teljesen meg vagyok vele elégedve. Mindent tud, amire csak szükségem van, se többet, se kevesebbet. Azt hiszem, ennyi pénzért cserébe nagyon jó szolgáltatást kaptam és kapok azóta is. A cicám láthatóan jobban érzi magát, amióta megvan a klíma, és le tudjuk hűteni a helyiségeket. Nagyon szeret befeküdni közvetlen alá, amit én azért nem szoktam engedni, hiszen még a végén megfázik. Én mindenkinek csak ajánlani tudom a fabianklima.hu – n található termékeket, mert szerintem egy nagyon megbízható vállalat forgalmazza őket. Már magában ez is garancia arra, hogy nem fognak tönkre menni idő előtt!