Eltűnt macska megtalálása után online bevásárlás

A hosszú hétvégén eltűnt a szomszédom cicája. Szegény nagyon szomorú volt, hiszen számukra már családtagnak számított a cica. Közösségi oldalakra írtak posztot, amit nagyon sokan megosztottak, és végül sikerült is az egyik szomszéd utcában lévő hölgynek megtalálni a macskát.

Szó szerint nagyon boldog volt, hogy ilyen gyorsan meglett neki a macskája, bár így is azt a két napot egy örökkévalóságnak élte meg.

Javasoltam neki, hogy legyen benti cica, és elküldtem neki a www.diszkontdepo.com oldal címét, ahol rengeteg kisállat felszerelés megtalálható, ami ahhoz kell, hogy bent is kényelmesen és tisztán tudja tartani a macseknak a helyét.

Persze egyből mondta, hogy a kanapét ő nagyon félti, de mondtam neki, hogy a www.diszkontdepo.com oldalon találhatók olyan védőtakarók is, ami pont, hogy a fotelek és kanapék megóvását szolgálják.

Ezen felbátorodva már ő is felment megnézni a www.diszkontdepo.com oldalt, ahol elég hamar össze tudta szedni azokat a termékeket, amikhez egy macska házban tartásához szükség lehet. Javasoltam neki, hogy a keresőbe írja be a macska kifejezést, amire végül több mint hatvan terméket listázott ki neki az oldal. Ezeket közösen böngésztük át, alaposan átgondolva, hogy mire is lehet szükség a macskatartáshoz.

Kisállatszállító dobozuk már volt, így erre nem volt szükség, de ilyet is láttunk a listában ráadásul több fajtát is. Tovább böngészve megtaláltuk a szövetvédőt is, amit említettem neki korábban, valamint cicakaparót is sikerült beszerezni. És persze jó néhány macskajátékba is belefutottunk. Volt például olyan, ami lényegében egy kesztyű volt, és a kesztyű ujjain voltak különböző kis figurák rajta, amik fonalon lógtak le és amit a cica előtt lehet mozgatni. Nagyon kis bolondos játéknak tűnt.

Egy magas falú peremes macskaalom tálcát is találtunk, ez nagyon jó arra, hogy a macsek ne koszolja össze az alom környékét. Még végül macskafésűt is vásárolt, azt hiszem, hogy a végére már picit túlzásba esett, de nem csodálom, hiszen annyi remek terméket találtunk.

Alomszagtalanító permetet is került a kosárba, de permetes kiszerelésen kívül egyébként alomszagtalanító púder formában is kapható.

Különböző állateledelek is voltak a kereséskor megjelenő listában, alutasakos macska eledel mellett, száraz táp és különböző prémium macska eledelek is voltak. Ebből is betett mindegyik fajtából egyet egyet, kíváncsi rá, hogy fog-e tetszeni a macskának.

Nagyon hálás volt a szomszédom, hogy ajánlottam neki a diszkont depónak az oldalát. Kérdezte is, hogy én honnan ismerem ezt az oldalt. Nagyon meglepődött, mikor meséltem neki, hogy súlyzókészletet vásároltam erről az oldalról és még akkor láttam, hogy milyen sok kategóriában találhatók különböző termékek az oldalon, de azóta már a páromnak is itt szereztem be az ajándékot a szülinapjára. Nagyon sok szuper műszaki cikket is lehet találni, így nagyon hamar meglett a születésnapi ajándék is. Mindkét rendelésem gyorsan megérkezett, és teljesen problémamentesen, így természetes, hogy tovább ajánlottam a szomszédomnak.

www.diszkontdepo.com