A macska nem rágja szét a cipőket, de attól gyakran rendelünk újat

A feleségemnek is, és nekem is megvan a saját kis hobbink. Az enyém kevésbé költséges, én imádok olvasni üzleti témában.

A feleségem viszont cipővásárlással tölti a szabadidejét, ami azért nem a legolcsóbb hobbi, így okozott már egy-egy konfliktust.

A macskatartás az, amiben soha nem ütközünk, a kis Cirmit és a kis Bendegúzt mindketten nagyon szeretjük, persze csak amikor nem rosszalkodnak.

Bár a nejem szeret úgy tenni, mintha kutya módjára kárt tettek volna a cipőiben, és ennek okán rendel újat, valamiért nem hiszek neki. Ki tudja, lehet csak egy trükk…

De ez már nem fog változni, ezért megpróbáltam egy optimális megoldást keresni, ha már havi kétszer rendelgetünk cipőket.

Ez a megoldás a https://cipomarket.hu/noi/csizma oldal lett. Legalábbis jelenleg, mert tél van, természetesen a nyáron a feleségem sem csizmákat böngészik.

Szóval a tél során legalább négy csizmát rendeltünk a https://cipomarket.hu/noi/csizma oldalról, és ezen össze is spórltuk a nyári kollekció árát.

Hogy hogyan? Elmondom, és azt is, hogy miért örülök annyira ennek az oldalnak, amit egyébként egy kedves kolléganőm ajánlott.

Szóval ez a cég elég régóta van már az online cipőértékesítés piacán, és ennélfogva valamit nagyon jól csinálnak.

Már az első vásárlás után feliratkoztunk a hírlevélre, amin keresztül mindig értesülünk a rendkívül kedvező akciókról.

Ismétlem, RENDKÍVÜL KEDVEZŐ!

Annyira, hogy a téli négy csizma vásárlás során, több mint 45.000 Forintot spóroltunk. Ezzel nagyjából le is fedtük a nyári kollekciót, így az arra szánt költségkeretből a feleségem vehet ruhákat, de az is lehet, hogy tartunk belőle egy hosszú hétvégét.

Amikor azt mondom, hogy kedvező akció, nem 5-10 százalékról beszélek, hanem 40-50-ről. Legutóbb például 40 százalékos leárazással vett cipőt a nejem, egy elég márkás Jana csizmát.

Végre egy oldal, amin úgy böngészhet a kedvesem, hogy nem kapok agyvérzést, és a bankszámlánk szíve sem szorul össze.

Azt leszámítva egyébként, hogy olcsó, nagyon sok más előnye is van a webshopnak.

Nekem például nagyon fontos, hogy megbízható legyen. Lehet, hogy ez csak az én butaságom, de nem szeretek olyan helyekre fizetni, amiket nem ismerek.

Éppen ezért, az első vásárlás előtt alaposan utánanéztem a cégnek, és ez teljesen megnyugtatott.

Mint említettem, elég régóta vannak a szakmában, és tényleg náluk a legszélesebb a kínálat.

Negatív véleményt egyáltalán nem találtam róluk, de nem is lenne mire panaszkodni.

És szintén megnyugtató a pénzvisszafizetési garancia is, amit biztosítanak, ráadásul kérdés nélkül. Ha nem azt kapod, amit vártál, simán kicserélheted, vagy szó nélkül visszautalják a pénzt, ha ezt szeretnéd.

Mindezek mellett egyébként a Magyarországon előírt garanciális időt is biztosítják, és elérhető ügyfélszolgálaton válaszolják meg a felmerülő kérdéseket.

Ha pedig felmerülne bárkiben is a kérdés, hogy ilyen jó áron tuti nem eredeti termékeket kap, ne kételkedjen, minden termék a forgalmazott márka nagykereskedéséből származik.

Nagyon örülök, hogy a feleségem ezen a télen a https://cipomarket.hu/noi/csizma oldalon válogatott, és nem a szomszédos plázában. Sokat spóroltunk ezen, és már nem okoz konfliktust a folyamatos cipő imádat.