Kerékpárbolt, amire érdemes karácsony előtt rátalálni

A cicák ügyesek. Négy lábon, két lábon, kerítésen, szék háttámlán és asztalon is. Bárhonnan is esnek, valahogy mindig meg tudják oldani, hogy négy mancsra érkezzenek és ne legyen semmi bajuk. Szuper érzékük van az egyensúly tekintetében és én tényleg nem láttam még pofára eső macskát. Bár én is ilyen ügyes volnék két keréken! Mondjuk nem panaszkodok, eddig nem estem még akkorát, hogy annak maradandó nyoma lett volna, de azért javában annak is köszönhető, hogy van egy kerékpárbolt, ahonnan jól bevásároltam mindenféle védő felszerelést, amikor elkezdtem napi rendszerességgel kerékpározni.

Mivel ezek a felszerelések engem már sokszor megvédtek a bajban, ezért azt gondoltam, hogy így karácsony közeledtével megosztom veletek ezt a helyszínt. Igazából nem feltétlenül kell fizikai üzletbe mennetek, ha szeretnétek felkeresni ezt a boltot, mert az interneten is szuper webshopjuk van. Számomra a motorbolt.co.hu a kerékpárbolt, ahol érdemes vásárolni. Az igazi üzlet Dunaföldváron van, ami nekem paksiként még útba is esik.

A weboldalon láthatjátok, hogy tényleg nagyon sokféle védő ruházatot lehet kapni. Gondolok itt a termonadrágokra, az aláöltöző felsőkre, vagy épp a vállvédőre. Hiszen aki nem csak azért bicózik, mert azzal jár dolgozni, hanem mondjuk a hétvégéket hozzám hasonlóan az erdőben kerékpározással tölti, az azért jobb, ha teljes védelemmel látja el magát.

Viszont, ha nem csak a kerékpárbolt mivoltjuk érdekel, hanem a motor részleg is, akkor is jó helyen jártok, mert különleges választékkal várnak a motorbolt.co.hu-nál. A különleges egyrészről a nagyon menő és modern elektromos jármű választékban látszik. Másrészről pedig abban, hogy ezen az oldalon rengeteg simson alkatrész kapható. Ez egy olyan különlegességnek számít, amit nem árulnak mindenhol, pláne nem ekkora mennyiségben. Ezért azt gondolom, hogy egy ilyen üzlet igazán nagy érdeklődésnek örvendhet, ha kellő reklámot kap az, hogy mennyi minőségi Simson alkatrészt árulnak a sok csúcs bringa mellett.

De ha már a csúcs bringáknál tartunk, remek karácsonyi ajándék ötletek vannak ezen az oldalon. Persze egy kerékpárt viszonylag nehéz becsomagolni, de annál nagyobb lehet az öröm, amikor előgurul a fa alól. Viszont, ha ennél egy kicsit kisebb volumenben szeretnénk ajándékot vásárolni, akkor is van rá bőven lehetőség. A kerékpározás egy olyan sport, vagy életmód, amelynél mindig adódik valami apróság, amit pótolni, vagy cserélni kell. Ezért egy bicósnak mindig jó ajándék, hogyha kap egy gumibelsőt, vagy külsőt, vagy esetleg egy új pedált, bovdent, vagy egy kulacsot. Mindegyik be lehet szerezni a motorbolt.co.hu oldalon, de személyesen a kerékpárboltban is.

Egy újabb hasznos ajándék, ha mondjuk egy állópumpa mellé egy biciklire rakható pumpát is veszünk a kerékpározós családtagnak. A fogyó eszközök kategóriájába tartozik a prizma is, mert aki igazán keményen nyomja a tekerést, az simán elhagy egyet az erdőben egy-egy becsúszásnál. Szóval bármennyire is apróság, egy prizma mindig hiánypótló ajándék lehet. A kínálatban van még váz, tömlővédő szalag, lánckerekek, kontrakar és hajtóművédő is. Megannyi klassz apróság, ami amellett, hogy megfizethető még tényleg hasznos is egy biciklisnek.

Aki pedig a téli időkben is arra vállalkozik, hogy kerékpárra ül, annak érdemes lehet a motoros felszerelések között is körülnézni, mert ott aztán vannak kabátok és meleg holmi is. Nem érdemes ezeket elhanyagolni, mert ha szeretnénk később is használni az ízületeinket, akkor azokat a hidegebb időkben különösen érdemes védeni. A motorbolt.co.hu tehát egy olyan kerékpárbolt, ami mindenkit ki tud szolgálni, aki a kétkerekű életmód bármely formáját választja. Ha szeretnétek a kétkerekes szeretteiteket jó ajándékokkal meglepni, akkor ne felejtsétek el, hogy a motorbolt.co.hu-ról 30 000 forint feletti vásárlás esetén még ingyenesen is házhoz szállítják a megrendelt termékeket.