Én túrázni megyek, a cicámat pedig addig macskapanzióba adom

Nem szoktam nagyon több napos túrákra menni, mert nincs aki vigyázni tudna a macskámra. De a cultractive.eu/tura/kereso oldalon találtam egy annyira jó városnézést, hogy nem akartam kihagyni, ezért addig a cicámat macskapanzióba fogom adni.

A cultractive.eu/tura/kereso oldal egy olyan oldal, ahol előre megtervezett túrákat mutatnak be, ezekről minden infót le lehet tölteni, körbe lehet járni az előre meghatározott útvonalakat a meghatározott állomásokkal. Ezekhez az előre elkészített túrákhoz pedig minden segítséget megadnak, részletesen bemutatják az adott túra során előforduló látnivalókat.

Éppen ezt az oldalt nézegettem, mikor találtam egy nekünk való kis túrát. A párommal már rég voltunk kirándulós randin, és mivel mindig is szerettem Győr városát, úgy határoztunk, hogy megnézzük a randevúzáshoz ajánlott túrát, és ellátogatunk Győrbe, de most több napra.

3 napra terveztük a kirándulást, és ebből az egyik nap fogunk végig menni a cultractive.eu/tura/kereso oldalon is látott randi kirándulás helyszínein.

Ezen az oldalon egyébként rengeteg előre megszervezett túra közül lehet válogatni, mindegyik nagyon jó helyeken megy végig, vannak olyanok, ahol városban vezet az útvonal, van, ahol inkább a természeten van a hangsúly.

Egészen különleges helyszíneket és látnivalókat gyűjtöttek itt össze, amiket szerintem mindenképpen érdemes megnézni.

A győri kis kirándulásunkban például szerepelt szökőkút, a Füles Bástya, Püspökvár-Toronykilátó, Radó-sziget is, így a városnézés, a kilátózás és a romantikus séta is mind belefér egy napba. A végét pedig meg lehet koronázni egy remek kis kávézóval, még erre is tesznek itt ötleteket.

Szerintem nagyon jó, hogy van egy oldal, ami ilyen túra, randi és kikapcsolódás ötleteket gyűjt össze, hiszen ismeretlenül egy városban elég nehéz összeszedni, hogy mit éri meg a legjobban megnézni és milyen útvonalon a legjobb haladni.

Emlékszem, egyszer nagyon eltévedtem Varsóban és rengeteget kellett gyalogolnunk, mert nem sikerült logikusan felépíteni, mikor melyik látnivalót akarjuk megnézni, össze-vissza kóboroltunk és folyton végigmentünk ugyanazokon a helyeken.

Ezzel az oldallal ezt lehet elkerülni, hiszen vannak szervezett túráik, az ajánlások, a tervek pedig úgy vannak összerakva, hogy sorrendben haladjunk a látnivalókon keresztül. És ha a rengeteg ajánlás és túra közül nem tudunk választani, akkor a túratervező is segíthet abban, hogy logikusan építsük fel az útvonalunkat.

A túrával minden rendben, nagyon várom és reménykedek benne, hogy a cicám addig rendben lesz a macskapanzióban.