Macskák és a szem alatti sötét karikák eltüntetése

Talán már említettem korábban, hogy nem rajongtam soha kifejezetten a házi macskákért, egészen addig, amíg nem lettem én is cica gazdi. Persze, még továbbra is nagy örömmel vennék egy hibrid macskát, de most nem az én álmaimról szeretnék mesélni.

Kata, az egyik legjobb barátnőm, látva az én kis cicámat, úgy döntött, hogy neki is kell egy, bár ő kifejezetten azért szeretne, mert nem igényel annyi figyelmet, mint egy kutya. Ő kifejezetten értékeli a macskák önállóságát.

El is ment egy menhelyre, amit, hát nem szabadott volna – abból a szempontból, hogy legszívesebben az összes állatot haza vitte volna. De így is, nem egy, hanem két cicát hozott ki. Együtt kerültek be, testvérek, így nem volt kérdés, hogy nem akarja őket elszakítani egymástól. Bevásárolt nekik sok szép dolgot és persze speciális ételeket. Nagyon kedves cicák egyébként, de elképesztő aktívak. Amióta Kata befogadta őket, azóta nem nagyon alszik, mert mindig éjszaka jön rájuk a játék. Ez pedig meglátszik Kata szemén.

Ezért határozott úgy, hogy a szem alatti sötét karikák ellen tennie kell valamit, mert ez így nem állapot. Némi kutakodás után rá is talált a www.instantense.hu weboldalra, ahol talált egy blogbejegyzést a sötét karikák okairól. Ebben több minden szerepelt, ami rá is igaz volt, de elsősorban ugye a kialvatlanság. De szerencsére megoldást is kínál az oldal, méghozzá egy szérumot, amik az InstanTense Plus nevet viselik.

Ez nem csak a szem alatti sötét karikák ellen hatékony, de alkalmazható a szem alatti táskákra, illetve a szem környékén lévő apróbb ráncokra is. Ő elég szkeptikus az ilyen dolgokkal, mert az anyukája már vagy 10 ilyen szemránc elleni krémet kipróbált már, de hatása sajnos egyiknek sem volt. Ennek ellenére úgy döntött, hogy megnézi a videós bizonyítékokat a szérum működéséről. A honlapon található információk szerint az azonnali hatás eléréséhez csupán pár perc szükséges, és őszintén szólva, ez nekem is egy kicsit hihetetlennek tűnt. De Kata megmutatott párat ezekből a videókból, és a helyzet az, hogy ez nem csalás, nem ámítás, tényleg néhány percen belül elképesztő látványos a hatás. Most biztos azt gondolja mindenki, hogy jó-jó, de egy videót megszerkeszteni manapság nem nagy ördöngösség, de ezek egészen biztos, hogy nem összevágott anyagok.

Emellett pedig vásárlói véleményeket is lehet olvasni, amik szerintem valódiak, mert vannak kicsit kritikusabb megfogalmazások is, ami a hitelességet szerintem csak erősíti.

Bár ez a szérum nem egy olcsó árkategóriás termék, ezen nincs mit vitatni, de Kata meg tudta venni akciós áron, egészen pontosan 14.390 forintért – kozmetikumokra amúgy sem sajnálta soha a pénzt -, ráadásul már másnap meg is érkezett hozzá a kis csomag, ingyenes kiszállítással. Alig várta, hogy kipróbálhassa, mert nagy reményeket fűzött hozzá, főleg miután megtudta, hogy megelőzés célzatú használatra is remek.

Az InstanTense Plus oldalán talált egy bejegyzést a szérum helyes használatáról, azt persze alaposan és figyelmesen elolvasta, mielőtt bekente volna a szemeit vele, és egyébként jól tette, mert csak nagyon kevés mennyiséget kell belőle használni, máskülönben poros réteget képez.

Az eredményen teljesen le volt döbbenve, bár neki csak a sötét karikák eltüntetése volt a célja, mégis egy fiatal és üde arc nézett vissza rá a tükörből. Biztos volt benne, hogy anyukája nagyon örülne ennek a sok eredménytelen kísérletezés után, így azon nyomban rendelt is még egyet, hogy neki is legyen. Az anyukája is hasonló eredményekről számolt be, mint Kata, úgyhogy két rendszeres, stabil vásárlóval gazdagodott az InstanTense Plus szérum.

Azóta egyébként, Murphy törvénye szerint, a cicák már átalusszák az éjszakákat.