Céges ügyek intézése közben még cicát is tudok simogatni

Nagyon örülök annak, hogy a legjobb barátaink – és velük együtt az imádnivaló cicáik – tőlünk mindössze pár percre élnek. Így amikor ők is home office-olnak, van, hogy átmegyek hozzájuk, vagy éppen ők ugranak át hozzánk egy-egy gyors ebédre – bármit is csinálunk és tervezünk együtt, lényegesen könnyebb dolgunk van, hogy ilyen közel lakunk egymáshoz. Ráadásul nekik ez nem albérlet – velünk ellentétben -, hanem a saját otthonuk, így vannak olyan szerencsések, hogy két cicát is örökbe tudtak fogadni. Nem kérdés, hogy az ő lakásukat preferáljuk, ha összeülünk, hiszen így a cicák társaságát is élvezhetjük a baráti csevej mellett! A barátom és én is imádjuk a macskákat, de sajnos mi nem tarthatunk a bérelt lakásban.

Más téma, de fontosnak tartom: érdekel a székhelyszolgáltatás budapesten, vagy akár újlengyelben? Onnan jutott eszembe, hogy nemrégiben a számomra is aktuális lett a cégalapítás gondolata, régóta szerettem volna ugyanis kitörni a munkavállalói létből. Számomra hatalmas segítséget jelentett, hogy van olyan cég – a Gross Office -, aki nem csak az alapítás folyamatát kíséri végig, hanem ingyenesen edukál is a weboldalán keresztül, emellett pedig székhellyel kapcsolatos szolgáltatást is igénybe lehet venni náluk. Egyébként a székhelyszolgáltatás budapesten és újlengyelben is nagyon kifizetődő, bár az iparűzési adótól mentes székhelyszolgáltatás csak utóbbiban valósul meg. Újlengyelben ugyanis nagyon jól működik az a modell, hogy az adómentesség odavonzza a legnagyobb multikat is – ha úgy gondolod, hogy jó lenne ilyen illusztris társaságban tudni a cégedet – néhány ügyfelet a Gross Office oldalán is láthatunk felsorolva, így irány a grossoffice.hu, ha kíváncsi vagy! De ahogyan már korábban említettem, már csak azért is érdemes felkeresni a site-ot, mert rengeteg hasznos infó érhető el náluk. A cégalapítás menetéről és feltételeiről, a bt. és a kft. lényegi különbségeiről szóló szövegeket különösen minden érdeklődő figyelmébe tudom ajánlani, de a székhely megválasztásával kapcsolatban is további részleteket találhatunk az oldal különböző menüpontjai alatt.

Akit tehát érdekel a székhelyszolgáltatás budapesten vagy éppen a Pest megyei Újlengyelben, az szerintem ne habozzon, kattintson inkább a grossoffice.hu-ra. Én már fel is vettem velük a kapcsolatot, hogy segítséget kérjek a cégem elindításával kapcsolatos teendők sorában, és abszolút nem bántam meg a döntésemet! Egy profi, igazán nagy szakértelemmel rendelkező csapatról van szó, akik várják minden (leendő) cégtulajdonos megkeresését!