A cicák szeretnek a veteményesben szunyókálni, a miénk sem kivétel

Amikor családi házat vettünk és gyermekeink lettek, persze szóba került valamilyen háziállat beszerzése is. Bár a gyerekek nyaggattak érte, kutyust egyelőre nem akartam bevállalni, gondolván, több baj lenne vele, mint egy cicával. Így történt, hogy örökbe fogadtunk egy utcán talált kiscicát. Lány macska volt, Pötyinek neveztük el. Először is állatorvoshoz vittük, aki ellátta mindenféle szükséges oltással és kezeléssel, veszettség elleni szuri, féreghajtás, bolhátlanítás. Etettük-itattuk a gyerekek örömmel nyúzták-húzták, játszottak vele. hamar családunk tagjává vált.

De, amikor azt gondoltam, hogy egy kismacskával kevesebb baj van, mint egy kutyussal, azt hiszem tévedtem. A legtöbb gondot a növények körül okozta, sokszor alomnak használta a cserepes virágok földjét, de olyanra is volt példa, hogy a frissen gondozott veteményeben aludt.

Igyekeztem leszoktatni erről és amikor ilyen baleset történt, próbáltam helyrehozni a kárt, amit okozott. Rendeltem még plusz adag virágföldet és vetőmagot, növényvédő szert.

Van egy bevált webshop, ahol ezeket a rendeléseket le szoktam bonyolítani. Számomra fontos a jó virágföld ár, de az is, hogy az összes dolgot a kertészkedéshez egy helyről meg tudjam rendelni, be tudjam szerezni.

virágföld ár

A gazdabolt.hu webáruházban való vásárlás tökéletes választás mindazok számára, akik minőségi termékekhez szeretnének jutni alacsony áron és gyors kiszállítással. Én már hosszú ideje csak őket részesítem előnyben, kora tavasztól késő őszig rendszeresen adok le náluk rendeléseket. Ez azért van, mert minden évszakban ők azok, akik az elvégzendő kerti munkákban a legkézenfekvőbb segítséget nyújtják számomra. Értendő ez a széles termékskála, a kedvező árak, és a szakértő tanácsadás alatt.

Megtalálható náluk a borászati eszközöktől kezdve a vetőmagokon és virágföldön keresztül az árnyékoló fóliáig mindazon termékek köre, melyre szüksége lehet bárkinek, aki kertet művel, udvart tart fenn és növényeket gondoz.

De nemcsak vásárolni lehet náluk, hanem szaktanácsadást is működtetnek. Bármilyen kertműveléssel vagy növénygondozással kapcsolatos kérdésünk van, azt feltehetjük a szaktanács menüpont alatt felsorakoztatott szakértők bármelyikének. Itt megtalálhatjuk egyébként az eddig feltett kérdéseket és válaszokat is. Ezen kívül a Gazda TV menüpont alatt videók segítségével is informálódhatunk a különböző kártevőkről, permetezési eljárásokról, de kaphatunk tippeket zöldségfajtás megfelelő tárolásáról is, például.

Több, mint tíz kategória számtalan terméket sorakoztat fel a gazdabolt.hu-n.  Az áruk közötti eligazodást keresővel és szűrőkkel is leegyszerűsíthetjük, meggyorsíthatjuk. Ha borászkodáshoz, fűnyíráshoz, vagy keltetéshez keresünk berendezéseket, eszközöket, akkor is sikerrel fogunk járni, mert biztos, hogy meg fogjuk találni itt, amikre szükségünk van.

Nemcsak a virágföld ára, de az összes többi termék ára is rendkívül kedvező. Folyamatos akciók vannak külön menüpontban, mindig más-más termékekre. Ha felnézek a webshopba én általában mindig az akciós termékek között kezdem a böngészést és általában találok is olyan dolgot, amire szükségem van a megszokottnál is kedvezőbb áron.

Szeretek ebben a webáruházban vásárolni. Felhasználóbarát felület, részletgazdag képek és leírások jellemzik a termékeket. A vásárlás folyamata nincs agyonbonyolítva, regisztráció nélkül is lehet megrendelést leadni. A választott termékek ára úgynevezett gazdapontok beváltásával még tovább csökkenthető. Pár kattintással máris kosarunkban tudhatjuk a megvásárolni kívánt árukat.

Többféle fizetési mód választható, én általában bankkártyával szoktam fizetni utánvéttel a futárnál, de olyanra is volt már példa, hogy előre átutaltam a megrendelés összegét.

Szóval, ha a cicánk, Pötyi kicsit lelakja a növényeinket, a gazdabolt segítségével mindig van lehetőségünk helyrehozni a dolgot.