A macskától a menetlevélig

Amióta az eszemet tudom, mindig is szerettem volna egy háziállatot. Ezért a cicára esett a választásom. Már 5 éve élek együtt a kis cukisággal, ezért szinte mindent együtt szoktunk csinálni. Nagyon sokat szoktam otthonról dolgozni, ezért rengeteg időt vagyunk kettesben. Ilyenkor együtt dolgozunk, ha fürdök ő is jön velem a fürdőszobába, közösen szoktunk főzni, olvasni és még takarítani is. Habár ezekből a dolgokból nem tevékenyen veszi ki a részét, mégis lelki támaszt tud nyújtani számomra.

Ezért amikor a vállalkozásomhoz a menetlevél részleteiről olvasgattam, akkor ezt a cicámmal az ölemben tettem meg.

A Roadrecord oldalán nagyon sok hasznos tartalmat találhattam a menetlevélről, ezért szinte minden információt elolvastam a honlapjukon. Ez nem volt nehéz feladat, mert habár nagyon sok dolgot megosztanak az olvasóikkal, mégis könnyen érthető és fogyasztható a tartalmuk. A blog oldalukon is nagyon sok tippet, trükköt és infót kaphatunk az útnyilvántartásról, menetlevélről, és az adóoptimalizálásról is.

Ha valamilyen szinten Téged is érintenek ezek a dolgok és kíváncsi vagy arra, hogy milyen lehetőségeid vannak, akkor a blog bejegyzéseiket meleg szívvel ajánlom Neked. Közérthetően fogalmaznak, ezért ha még csak kezdő vagy ezen a téren, akkor is mindent egyből meg fogsz érteni.

Amennyiben a honlapon található infók elolvasása után még maradna benned kérdés, akkor akár telefonon is keresheted őket. Hétköznaponként állnak a rendelkezésedre, reggel 9 órától egészen délután 17 óráig. Nagyon szívesen válaszolnak minden felmerülő kérdésre, ezért ne félj feltenni nekik a kérdéseidet.

Szerintem már a honlapjukon is nagyon jól látszik, hogy segítőkészek és teljes mértékben az a céljuk, hogy oktassák a jövőbeni ügyfeleiket.

Hiszen a Roadrecord csapatának van egy NAV-álló útnyilvántartó programja és mobil appja. Ha meg szeretnéd könnyíteni a saját és a vállalkozásod életét, akkor nem kell mást tenned, mint felmenni a Roadrecord oldalára és tájékozódni a részletekről. Ha ezzel meg vagy, akkor pedig el kell kezdeni használni a programjukat.

Ez egy olyan egyedülálló lehetőség, amivel nagyon sok időt meg tudsz spórolni magadnak, és a hibázási lehetőséget minimalizálhatod.

Ha még mindig keresed azokat a lehetőségeket, amik megkönnyíthetik a vállalkozásod életét, akkor érdemes lehet tenned egy próbát a Roadrecord NAV-álló útnyilvántartó programjával. Veszítenivalód nincsen. Ha nem hozza a várt segítséget, még akkor is bármikor abba hagyhatod a program használatát.

Látogass el a weboldalra és ismerd meg őket jobban!