Macskáknak varrok cuki kis ruhákat az új varrógépemmel

Macskáknak varrok ruhákat, amikor ezt egy baráti társaságban elhintem, sokan kinevetnek. Pedig egyáltalán nincs okuk rá, ha a kutyáknak lehet ruhát hordani, a macskáknak miért ne lehetne? Ez az ötlet egy pár éve pattant ki a fejemből és szerencsémre a saját kis márkám egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

Varrni régebben már tanultam és volt egy nagyon jó kis tanfolyam, ahol felelevenítettem a tudásomat. Közben pedig már otthon rajzolgattam, tervezgettem, hogy ilyen macskaruhákat is fogok varrni a jövőben. Az álmodozást és a tanulást a tettek követték, és szükségem volt egy jó varrógépre.

Brother – Varrógépguru -a varrogepguru.hu-n találtam meg a tökéletes varrógépet. Itt egyébként nagyon sok mindent meg lehet venni, ami a varráshoz szükséges. De kezdjük is magával a varrógéppel.

Azt nagyjából tudtam, hogy egy Brother gépet fogok vásárolni, a tanfolyamon is azzal varrtunk és sokan azt javasolták. Ez szerintem egyébként szimpátia kérdése is, mint az autók esetében. Kinek mi tetszik, kinek mi a szimpatikus. Nekem a Brother volt.

Brother – Varrógépguru – tehát ez volt a kiindulópont, a folytatásban pedig megnéztem, hogy milyen gépek közül is lehet választani. Sokféle van a varrogepguru.hu kínálatában, többféle gyártó minőségi termékeit találja meg az, aki ellátogat ide.

Először persze nagyon kellett figyelnem, hogy mi mit is jelent, mert egyáltalán nem voltam gyakorlatban, de később már az öltéshosszt fejből vágtam.

Szóval van itt egy nagyon klassz kis interlock varrógép. Tényleg kicsi, és nagyon könnyű használni is. 3-4 szála öltéseket is lehet vele készíteni, és még azt is be lehet állítani, hogy milyen anyaggal szeretnénk dolgozni. Ez azért jó, mert így elkerülhető az anyag nyúlása és ráncolódása. Emlékszem, amikor fiatal koromban tanultam varrni, milyen sok galibát okozott az, amikor egy-egy új anyaggal ismerkedtem meg.

Brother – Varrógépguru – ezzel a géppel ez nem fordulhat elő. Sőt, a varrógép levágja helyettünk a felesleges anyagokat, eldolgozza az anyagszéleket is.

A Brother fedőzőgépet is kínál, amihez nagyon sok kiegészítőt is adnak, így lesz még könnyebb a munka és így élhetjük ki még jobban a kreativitásunkat. Az állítható öltéshossz nagyon jó kis dolog, ezen felül egy megvilágított varrófelületet is biztosít a gép, ami lehetővé teszi, hogy még jobban menjen a munka, hogy pontosabban tudjunk varrni, hogy ne romoljon a szemünket. Az öltéshossza egyébként állítható, mint ahogy a talpnyomás is, ezen kívül pedig egy kibillenthető hurokfogó is a segítségünket lehet.

Brother – Varrógépguru – több fedőzőgépet is kínál a varrogepguru.hu a Brothertől, mint ahogy több varrógépet is. Mert nem mindenkinek van szüksége ugyanarra. A teljesítmény, a méret nagyon sokat számít, mint ahogy a képességek is. Fedőzőgépből olyan is van, amivel akár sportruházatot vagy táncruhát is lehet varrni. Egy olyan profi gép, amivel valóban gyerekjáték lesz a ruhák szegése és felvarrása. Dekoratív varrásokra is alkalmazható és bármilyen típusú és súlyú szövethez jó választás.

Brother – Varrógépguru – a varrogepguru.hu sok-sok év tapasztalatával, számos gyártó kiváló termékével várja a vásárlókat. Engem meggyőztek.