Porszívó otthon, takarítógép az üzletbe – a tisztaság fontos

Te szereted a macskákat?

Én a magam részéről nagyon! Mióta világ a világ, mi is mindig tartottunk macskákat, természetesen többnyire benti kanapékedvencként. Később, miután elköltöztem családomtól, szintén úgy alakítottam az életemet, hogy tarthassak egy-két doromboló szőrpamacsot, és nem ritkán segítettem ki a mentésükkel foglalkozó szervezeteket akár anyagilag, akár ideiglenes befogadással. Természetesen a macskatartás sem mindig csak játék és mese, hiszen ők is lehetnek betegek vagy tehetnek kárt a lakásban alkalmaként, akarva-akaratlanul is; ugyanúgy kell őket oltatni, rendszeresen ellenőriztetni, mint a kutyákat, ezek pedig mind-mind költségekkel járnak. Ha pedig azt szeretnénk, hogy hosszú és lehetőleg egészséges életet éljenek, a megfelelő táplálásra is oda kell figyelni; egy jobb középkategóriás táp sem olcsó, ha pedig ezen spórolunk, a következményei miatt még drágább lehet az orvos is. A leggyakoribb probléma a gazdik számára egyébként a szőrhullás, ami ellen nem sok mindent lehet tenni – viszont éppen ezért, tapasztalataim szerint egy szuper porszívó beszerzése cica mellé kötelező!

Nincs ez másképp akkor sem, hogyha például üzletet vezetsz – előbb-utóbb meg kell találnod a legjobb, ár-érték arányban a legmegfelelőbb takarítási módszert, amiben a Greenway Kft lehet a segítségedre, ha épp bérelhető takarítógép után keresgélsz. Hiszen a tisztaság nem csupán az otthon kényelmében fontos, hanem az ember üzletében is; sőt talán fontosabb is, hiszen míg az előbbi csupán az ott élő komfortérzéséért felel, az üzlethelyiséged tisztán tartásán számos dolog múlik. Elvégre mégis ki szeretne bemenni egy piszkos helyre vásárolni vagy valamilyen szolgáltatással élni?

De természetesen nem kell Hamupipőke módjára ronggyal nekiesni a padlónak, vagy épp kefével a szőnyegnek – a lehető leghatékonyabb takarítás elérésében lesznek számodra segítségek a Greenway Kft-nél elérhető bérelhető takarítógépek. Felmerülhet az aggály, hogy azért mégsem kell minden típusú üzletbe speciális takarítógép; sokan csak a “nagy” dolgokban gondolkoznak, pedig már egészen kis területekre specializálódott gépek is elérhetőek, például szuper porszívók közül is választhatsz.

Sokaktól hallottam már azt is, hogy a bérléssel kapcsolatban szkeptikusak – ez is sok szempontból érthető, hiszen az élet több területén is hallani úton-útfélen bérlések során történő visszaélésekről vagy egyszerűen arról, hogy a bérlési terv mégsem volt annyira kedvező, mint ahogyan azt állították. De ez szóba sem jöhet, hogyha a Greenway Kft bérelhető takarítógépei közül választasz! Az ő szolgáltatásaikat igénybe véve biztos, hogy nem érhet csalódás, hiszen olyan bérlési konstrukcióval álltak elő, amely a bérlő számára 100 %-ig biztonságos és teljes mértékben kockázatmentes. Ez pedig nem más, mint az úgynevezett “full szerviz” bérlés – ez nem jelent mást, minthogy a bérlési díjon felül semmilyen költség nem fog téged terhelni a későbbiekben.

Ezt pedig abszolút szó szerint értem: a választott gép címre való szállítása is benne van az árban, ahogy figyelmet fordítanak arra is, hogy a takarítógépek megfelelő időközönként ellenőrzésre kerüljenek és szükség esetén cserélik a kopóalkatrészeket is – szintén nem terhel ezzel kapcsolatban semmilyen járulékos költség. Az sem probléma, ha esetleg a gép rosszul lett kiválasztva vagy épp módosult a takarítandó terület és már másik lenne az ideális; a csere is könnyen, ingyen megoldható. Számomra nagyon nagy könnyebbséget jelentett, amikor már nemcsak a macskám szőrét tudtam otthon könnyűszerrel felporszívózni, hanem üzlethelyiségünkben is meglett a legjobb takarítógép – a Greenway Kft-t azóta is melegen ajánlom bárkinek!

bérelhető takarítógép