Itt cicáknak nem, de babáknak számtalan jó dolgot találhatsz

Emlékszem, amikor életemben először lett háziállatom, milyen különleges, semmihez sem hasonlítható érzés volt. Cili cica egyfolytában mellettem akart lenni, hűséges volt hozzám, mint egy kiskutya, és szelíden viselte még a hevesebb, gyerekként túlzásba vitt dögönyözéseimet is. Cilike már nincs velem, de sosem felejtem el azt, hogy ő tanította meg nekem, milyen felelősséget érezni egy másik élőlényért, és hogy milyen érzés gondoskodni valakiről feltétlen szeretettel. Sokan a gyermekvállalás előszobájának tekintik mindezt, erről nem tudok nyilatkozni, mert még nincs gyerekem.

Akinek viszont van, vagy hamarosan érkezik a környezetébe egy baba, hadd ajánljam az imaginebaby.hu oldalt, ugyanis ez egy nagyon szuper webáruház, tele hasznos és szép dologgal! Az oldalon belül a rágómakit szeretném kiemelni, ugyanis ez a termék az egyik “sztár” – érdemes a viszonteladók sorát is áttekinteni az oldalon belül. Nekem nagyon tetszik ez a letisztult, modern dizájn, ami az oldalt és a forgalmazott babacuccokat jellemzi, szerintem a mai szülők többsége inkább az ilyet preferálja, mint a régi dolgokat. Ráadásul minden tervezés fejlődik, egyre praktikusabb lesz, esetleg multifunkciós – tulajdonképp a rágómakit is nézhetjük így. Az imaginebaby.hu webshopjának használata ráadásul nagyon egyszerű, ugyanis kifejezetten felhasználóbarát oldalról van szó, a rendeléssel és szállítással kapcsolatos tudnivalók is könnyen megtalálhatóak. A termékeket kérhetjük címre vagy csomagautomatába, esetleg személyes átvétellel Szentendrén vagy Egerben, vagy Budapesten, ahol az üzletük található.

Az imaginebaby.hu-n egy blog szekció is segíti a termékek közötti eligazodást, ami jól jöhet azoknak, akik nem kifejezetten jártasak a baba-témában, de épp meglepetést keresnek egy kicsinek. A Gy. I. K. felületet sem érdemes kihagyni, ha bármilyen kérdés felmerült bennünk a nézelődés során.