A cicák is szeretik a légkondikat

Én világéletemben kutyás voltam. Ez nem azt jelenti, hogy a macskákat nem szeretem, de nekem ők egy kicsit önzőek házi kedvencnek. Ezt egyébként több embertől, baráttól is hallottam, ők például pont azt szeretik, hogy elég független állatok, de azért megtudnak haragudni a cicájukra, ha éppen nem akarnak játszani, ami azért elég sokszor megesik. Az egyik nagyon jó barátom cicája nagyon szeret a magasban lenni, és szinte mindig a szekrények tetején van, amióta pedig vett egy új klímát a barátnőm, azóta azon szeret pihenni, néha pedig alatta is meg lehet találni.

Mielőtt megvette a barátnőm a klímát, körülnézett pár áruházban, és azt mondta, hogy majdnem elájult a légkondi áraktól. Főleg akkor, amikor kiszámolta, hogy ehhez még szerelőt is kell keresnie. Mondtam neki, hogy nézzen körül az interneten, ott is biztos talál, és olcsóbban is.

Gyorsan meg is lett egyébként a honlap, ahol nagyon kedvező légkondi árak vannak, és végül innen is rendelte meg a klímát. Hatalmas előnye a klima-szereles.hu-nak, hogy nem csak, hogy önmagukban elérhető árú termékeik vannak, de még ezekbe beletartozik a légkondik beszerelése is.

Viszonylag könnyen és gyorsan sikerült választani a klíma berendezések között, bár, egy picit nehezíti a dolgot, hogy a légkondi árak nagyjából egy kategóriába esnek, de ezek teljesítménytől, márkától is típustól is függnek egyébként.

Ami viszont szuper gyorsan ment, az a megrendelés volt. Található a weboldalon egy megrendelői űrlap, amit, hipp-hopp ki lehet tölteni: egy legördülő menüben ki kell jelölni a megvásárolni kívánt klímát, meg kell adni pár adatot, beküldeni, és kész is.