A cica miatt új kerti bútor kellett – az ExpresszBolt megoldotta

Akinek van macskája, vagy valaha volt már, vagy akár csak ismer valakit, akinek van macskája, az tudja, hogy milyen ez. A cicák bár nagyon aranyosak, előfordul, hogy néha néha tönkretesznek valamit, esetleg a karmukat pont a sérülékeny fafelületeken élesítik, vagy lelöknek valamit, és darabokra törik.

Ez történt most nálunk is, amikor a kis Kormos rászabadult az újra előszedett kerti bútorokra. Nem sokáig bírták a szezont. Na semmi baj, egyébként is már cserére szorultak. Így kezdődhetett a keresgélés, mert ahonnan 5-6 éve vásároltuk ezeket a székeket és asztalokat, az a bolt már bezárt, és amúgy sem volt csúcs minőség.

Szerencsére a szomszéd átküldött nekem egy linket, és mindenképp javasolta, hogy nézzek szét rajta, ő mindig innen veszi a cuccokat a kertbe.

Adtam neki egy esélyt, Robi mindig jó tippeket ad. Amikor kattintottam a linkre, egy nagyon szimpatikus és jól átlátható weboldal fogadott. Színes, modern, de letisztult felület, ahol könnyen el lehet igazodni. Klassz kis képekkel választhattam, hogy mit szeretnék venni a kertbe. Így át sem kellett válogatnom a tömérdek terméket, egy kattintással a kerti bútorokhoz jutottam.

11 darab terméket kínált a webshop ebben a kategóriában, amiből már azért könnyen tudtam választani. Biztos, ami biztos, mielőtt bármelyikbe beleszerettem volna, továbbítottam a linket a feleségemnek, hogy nézze meg, neki melyik tetszene. Szerencsére ugyanarra esett a választásunk, így elkerülve egy plusz “tárgyalást”.

Amikor a kerti bútor szettre kattintottam, amit választottunk, bejött egy oldal egy nagyon részletes leírással, és összegzéssel a csomag tartalmáról, és tulajdonságairól. A termék méretei is pontosan ismertetve voltak, ami nagy segítségnek bizonyult a választásban. Fel volt tüntetve továbbá a garancia hossza, és a várható szállítás időpontja is. Magyarul minden hasznos infót megtaláltam a vásárláshoz.

Feliratkoztam a hírlevélre, amiért cserébe 5% kedvezmény is járt a vásárlásomhoz. Ilyen összegnél sokat számított ez is! A fizetés menete nagyon gyors volt és egyszerű, nem futottunk felesleges köröket, mint néhány oldalnál, és mégis biztonságos volt minden.

Pár nappal később érkezett is a rendelt kerti bútor, ami valóban nagyon jó minőséget képviselt. Ár-érték arányban szuper, mint minden más is az oldalon. Örülök, hogy rátaláltam erre a cégre, javaslom Neked is a https://www.expresszbolt.com/kerti-felszerelesek-kerti-butorok-1080 oldal felkeresését, ha kerti cuccokat készülsz vásárolni.