A macska nem is találhatott volna jobb búvóhelyet, mint az autóponyva

Nem olyan rég rátaláltam az olajwebshop.hu oldalra, ahol az olajakon kívül rengeteg más terméket is lehet kapni. Már egy ideje gondolkoztam egy autóponyva vásárlásán, mert kezdett elegem lenni abból, hogy mindig tiszta kosz lesz az autóm, amikor kint hagyom a ház előtt.

Az autóponyva megvédi az autót a szennyeződésektől, a szomszédoknál lakó kijárós macskák lábnyomaitól és a madarak végtermékeitől is.

Az olajwebshop.hu oldalán elég sok autóponyva van különféle méretekben, hiszen nem mindegy, hogy mekkora ponyvát teszünk az autónkra. A kicsi egyértelműen rossz, mivel nem nyújt teljes védelmet, a nagy viszont azért nem jó, mert azt nem lehet megfelelően rögzíteni és a szél esetleg lefújja az autóról. Meg kell találni a tökéletes méretet.

Az olajwebshopon minden ponyvánál fel van töltve egy kép, hogy melyik népszerű autókra jó, és ebből mindenki ki tudja találni, hogy a saját autójára melyik ponyva lesz a legalkalmasabb, melyik nem lesz se túl nagy, se túl kicsi.

Szeretek innen rendelni, mert egy bizonyos összeghatár felett ingyen szállítanak. A rendelést nem csak az üzleteikben és a saját címünkön lehet átvenni, akár benzinkutakra is tudnak küldeni, ami nagyon jó azoknak az embereknek, akik más munkarendben dolgoznak, mint a boltok normál nyitvatartási ideje.

Mindig azt kapom, amit rendeltem, az autóponyva mérete és anyaga is nagyon jó, pedig nagyon olcsón vettem, kicsit féltem, hogy nem lesz jó a minősége. De a minőségével semmi baj nincsen, ezt a macskám is tanúsíthatja, aki már az első nap belefészkelte magát.

Miután megkaptam a csomagot és kibontottam, megnéztem az autóponyvát, letettem a nappaliba a sarokba, a macskám pedig úgy döntött, hogy abba költözik bele. Ezzel csak az volt a baj, hogy a nap többi részében nem találtam meg és azt hittem,m hogy elszökött. Már hirdetéseket adtam fel az interneten, hogy eltűnt a macskám, már kerestettem az ismerőseimmel, amikor végre előbújt az autóponyvából. Szóval az autóponyva átesett egy minőség ellenőrzésen a macskám által, míg én halálra aggódtam magam, hogy hol van a kis szőrgombóc.

Azóta, ha “eltűnik”, csak megrázom a macskakaját és máris sprintel a legkényelmesebb autóponyvákból is.