Így indultak be a vállalkozásaink, a páromé és az enyém is

Több mint 8 év alkalmazotti élet után úgy döntöttünk a feleségemmel, hogy saját vállalkozásba kezdünk. A munkahelyi stressz és a folyamatos nyomás nincs jó hatással az emberre, ezért akartunk már szabadulni ebből a szférából. A feleségem így hát úgy döntött, hogy különleges macskákat szeretne tenyészteni és értékesíteni. Nagy biznisz van benne, ha ügyes lesz, nem olcsó egy különlegesebb cicamica. Nekem viszont ez annyira nem jött be, így én mást választottam, és a bádogos nagypapám mellé álltam be továbbfejleszteni a kis műhelyét. Volt egy vízió a fejemben, de ehhez sok minden kellett még, először is beszállító, aki plazmavágott lemezekkel lát el.

Némi keresgélés és érdeklődés után ez a cég az Acélpartner lett. Miért? Azért, mert itt a közelben, ők a legjobb cég, akiknél van cnc plazmavágás. Bár távolabb, sőt, akár az országban is a legjobbak, mint kiderült, legalábbis nagyon korrektek és segítőkészek. Mondom, hogy miért. Amikor megtaláltam őket ajánlás útján, egyből fel is vettem velük a kapcsolatot, elmondtam, hogy mire lenne szükségem, és megkérdeztem, hogyan kivitelezhető ez. A munkatárs nagyon segítőkész volt, először megnyugtatott, hogy simán megvalósítható az elképzelésem a papa műhelyével, és ők akár folyamatosan tudnak biztosítani nekem alapanyagot ehhez, akár extrém gyorsan is. Hozzátette még, hogy az elindulásban a technológus munkatársak nagyon szívesen segítenek.

cnc plazmavágás

Ez így is lett egyébként, most két hónapja, hogy velük dolgozok, és teljesen elégedett vagyok. Nekem csak azt kellett elmondanom, hogy mit szeretnék, és kaptam segítséget hozzá, ami azóta is maximálisan fennáll. A cnc plazmavágás egyébként rotációs fejjel felszerelt gépekkel zajlik, tehát minden irányban tudnak vágni, ami csak szükséges, Sőt, ami nekem pont jól is jött pár napja, az az, hogy utólag is tudnak gyökölni, már levágott alkatrészeket is. Ez az országban teljesen egyedi. A cnc plazmavágásról minden információ megtalálható a honlapon, ezen az oldalon. Nekem bejött a cég, profin tudunk együtt dolgozni, és minden amit tőlük kapok, mondhatni hibátlan.